ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σοκάρει ανάρτηση: «Δέκα Σύροι απήγαγαν 18χρονο Ε/κ στρατιώτη - Τον βασάνισαν και το βιντεογράφησαν» - Διερευνά η Αστυνομία

Σοκάρει ανάρτηση: «Δέκα Σύροι απήγαγαν 18χρονο Ε/κ στρατιώτη - Τον βασάνισαν και το βιντεογράφησαν» - Διερευνά η Αστυνομία

Σοκ προκαλεί ανάρτηση που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία γίνεται λόγος για εφιαλτικές ώρες που έζησε 18χρονος Ελληνοκύπριος στρατιώτης, όταν έπεσε θύμα απαγωγής Σύρων στην περιοχή της Χλώρακας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, τον 18χρονο απήγαγαν δέκα Σύροι, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια, και τον μετέφεραν σε απόμερη παραλία της Χλώρακας.

Μετέπειτα, όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, τον βασάνισαν και τον χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του ενώ παράλληλα τον βιντεογράφησαν.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Εφιαλτικές ώρες στα χέρια μαινόμενων Σύρων, έζησε χθες την νύχτα 18χρονος Ελληνοκύπριος στρατιώτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί εντοπίστηκε να περπατάει μόνο του στην Χλώρακα την ώρα των επεισοδίων.
Οπλισμένοι με μαχαίρια δέκα περίπου Σύροι εκτοξεύοντας θανάσιμες απειλές, τον απήγαγαν και τον μετέφεραν σε απόμερη παραλία της Χλώρακας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αλλοδαποί ( κατά άλλους καημένοι μετανάστες) τον βασάνισαν, τον χτύπησαν αλλεπάλληλα σε διάφορα μέρη του σώματός τους ενώ μάλιστα βιντεογράφησαν την φρίκη ανεβάζοντας βίντεο στο Τικ Τοκ.
Μετά την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος, διέγραψαν το βίντεο φοβούμενοι σύλληψη τους. Στο βίντεο οι Σύροι κραδαίνοντας μαχαίρια, απειλούσαν να σκοτώσουν τον στρατιώτη και το θύμα εκλιπαρούσε για έλεος. Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω το σώμα του νεαρού φέρει τραύματα ενώ ο ίδιος βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ. Μέχρι στιγμής η υπόθεση δεν έχει καταγγελθεί στην αστυνομία».

Σημειώνεται ότι, όπως ανέφερε αρμόδια πηγή της Αστυνομίας στο ThemaOnline , το περιστατικό ήρθε στην αντίληψη της Δύναμης από το βράδυ της Δευτέρας (28/8) και διερευνάται.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top