LIFESTYLE

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στη δημοσιότητα σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία - Επέτειος 26 χρόνων από τον θάνατό της

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στη δημοσιότητα σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία - Επέτειος 26 χρόνων από τον θάνατό της

Ούτε οι –μέχρι σήμερα- αμέτρητοι θαυμαστές της, αλλά ούτε οι δικοί της άνθρωποι ξεχνούν την επέτειο του τραγικού τέλους της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Έτσι, σήμερα τα ξημερώματα, 26 χρόνια μετά από το τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε τον κόσμο, ο αδελφός της Λαίδης Ντι, Τσαρλς Σπένσερ μοιράστηκε με τους followers του στο Twitter μία σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

Το στιγμιότυπο τους δείχνει μαζί, εκείνη με ένα ροζ φόρεμα να αγκαλιάζει με το ένα της χέρι τον μικρό της αδελφό. Ο 59χρονος κόμης του Althorp φρόντισε να συνοδεύσει αυτό το σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο με λίγα συγκινητικά λόγια για την «καλύτερη αδελφή» που θα μπορούσε να έχει κανείς.

Την ανάρτηση συνόδευσαν χιλιάδες αντιδράσεις των ακολούθων του Τσαρλς Σπένσερ, αλλά και των αναρίθμητων θαυμαστών της Νταϊάνα που φροντίζουν να συντηρούν άπειρους λογαριασμούς στα social media γεμάτους από φωτογραφίες της πλέον λαοφιλούς της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Πηγή: lifo.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top