Θάνατος Υπαξιωματικού: Έγινε δεύτερη νεκροτομή - «Δεν φέρει σοβαρή κάκωση το κρανίο», λέει ο Ματσάκης - Ποια τα ευρήματα του

Θάνατος Υπαξιωματικού: Έγινε δεύτερη νεκροτομή - «Δεν φέρει σοβαρή κάκωση το κρανίο», λέει ο Ματσάκης - Ποια τα ευρήματα του

Δεύτερη νεκροψία διενεργήθηκε σήμερα (31/8) επί της σορού του άτυχου 54χρονου, Βασίλειου Μπράτου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», ενώ διενεργούσε εργασίες συντήρησης σε όχημα της μονάδας του.

Η δεύτερη νεκροψία έγινε κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, και διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στην παρουσία του ιδιώτη ιατροδικαστή, Μάριου Ματσάκη.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο κ. Ματσάκης ανέφερε ότι, σύμφωνα με τα δικά του ευρήματα, η αιτία θανάτου του 54χρονου είναι η εγκεφαλική υποξαιμία λόγω καρδιακής ανακοπής, μετά από τραυματισμό του από έκρηξη ελαστικού αυτοκινήτου.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Ματσάκης, το κρανίο του δεν φέρει σοβαρή κάκωση, άρα, με βάση τον ιδιώτη ιατροδικαστή, δεν ισχύουν τα ευρήματα της πρώτης νεκροψίας, όπου κατέδειξε ότι ο θάνατος επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE