Θάνατος Υπαξιωματικού: Έγινε δεύτερη νεκροτομή - «Δεν φέρει σοβαρή κάκωση το κρανίο», λέει ο Ματσάκης - Ποια τα ευρήματα του

Θάνατος Υπαξιωματικού: Έγινε δεύτερη νεκροτομή - «Δεν φέρει σοβαρή κάκωση το κρανίο», λέει ο Ματσάκης - Ποια τα ευρήματα του

Δεύτερη νεκροψία διενεργήθηκε σήμερα (31/8) επί της σορού του άτυχου 54χρονου, Βασίλειου Μπράτου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», ενώ διενεργούσε εργασίες συντήρησης σε όχημα της μονάδας του.

Η δεύτερη νεκροψία έγινε κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, και διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στην παρουσία του ιδιώτη ιατροδικαστή, Μάριου Ματσάκη.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο κ. Ματσάκης ανέφερε ότι, σύμφωνα με τα δικά του ευρήματα, η αιτία θανάτου του 54χρονου είναι η εγκεφαλική υποξαιμία λόγω καρδιακής ανακοπής, μετά από τραυματισμό του από έκρηξη ελαστικού αυτοκινήτου.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Ματσάκης, το κρανίο του δεν φέρει σοβαρή κάκωση, άρα, με βάση τον ιδιώτη ιατροδικαστή, δεν ισχύουν τα ευρήματα της πρώτης νεκροψίας, όπου κατέδειξε ότι ο θάνατος επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE