Θάνατος Υπαξιωματικού: Έγινε δεύτερη νεκροτομή - «Δεν φέρει σοβαρή κάκωση το κρανίο», λέει ο Ματσάκης - Ποια τα ευρήματα του

Θάνατος Υπαξιωματικού: Έγινε δεύτερη νεκροτομή - «Δεν φέρει σοβαρή κάκωση το κρανίο», λέει ο Ματσάκης - Ποια τα ευρήματα του

Δεύτερη νεκροψία διενεργήθηκε σήμερα (31/8) επί της σορού του άτυχου 54χρονου, Βασίλειου Μπράτου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», ενώ διενεργούσε εργασίες συντήρησης σε όχημα της μονάδας του.

Η δεύτερη νεκροψία έγινε κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, και διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στην παρουσία του ιδιώτη ιατροδικαστή, Μάριου Ματσάκη.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο κ. Ματσάκης ανέφερε ότι, σύμφωνα με τα δικά του ευρήματα, η αιτία θανάτου του 54χρονου είναι η εγκεφαλική υποξαιμία λόγω καρδιακής ανακοπής, μετά από τραυματισμό του από έκρηξη ελαστικού αυτοκινήτου.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Ματσάκης, το κρανίο του δεν φέρει σοβαρή κάκωση, άρα, με βάση τον ιδιώτη ιατροδικαστή, δεν ισχύουν τα ευρήματα της πρώτης νεκροψίας, όπου κατέδειξε ότι ο θάνατος επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE