Πένθος στην Εθνική Φρουρά: Δυστυχώς νεκρός ο υπαξιωματικός που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια εργασιών

Πένθος στην Εθνική Φρουρά: Δυστυχώς νεκρός ο υπαξιωματικός που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια εργασιών

Έχασε την μάχη ο αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, Βασίλειος Μπράτου.

Το θλιβερό γεγονός ανακοίνωσε πριν από λίγο το Υπουργείο Άμυνας, μέσω ανακοίνωσης του, στην οποία αναφέρει: «Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης ανακοινώνουμε τον θάνατο του ΣΥΠ Αρχισμηνία Βασίλειου Μπράτου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά ενώ διενεργούσε εργασίες συντήρησης σε όχημα της Μονάδας του, στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Το Υπουργείο Άμυνας και η οικογένεια της Εθνικής Φρουράς, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE