Πένθος στην Εθνική Φρουρά: Δυστυχώς νεκρός ο υπαξιωματικός που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια εργασιών

Πένθος στην Εθνική Φρουρά: Δυστυχώς νεκρός ο υπαξιωματικός που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια εργασιών

Έχασε την μάχη ο αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, Βασίλειος Μπράτου.

Το θλιβερό γεγονός ανακοίνωσε πριν από λίγο το Υπουργείο Άμυνας, μέσω ανακοίνωσης του, στην οποία αναφέρει: «Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης ανακοινώνουμε τον θάνατο του ΣΥΠ Αρχισμηνία Βασίλειου Μπράτου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά ενώ διενεργούσε εργασίες συντήρησης σε όχημα της Μονάδας του, στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Το Υπουργείο Άμυνας και η οικογένεια της Εθνικής Φρουράς, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE