ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΑEGEAN προσφέρει δωρεάν εισιτήρια σε Κύπριους φοιτητές! Πως θα γίνει η επιλογή

Η ΑEGEAN προσφέρει δωρεάν εισιτήρια σε Κύπριους φοιτητές! Πως θα γίνει η επιλογή

Η Aegean Airlines ανακοίνωσε ότι εντάσσει για πρώτη φορά και την Κύπρο στο πρόγραμμα στήριξης φοιτητών «Κοντά στους Νέους» προσφέροντας σε 50 νεοεισαχθέντες κύπριους φοιτητές στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα, δωρεάν μεταφορά χωρίς κανένα κόστος, πληρώνοντας ακόμα και τους φόρους αεροδρομίων.

Η AEGEAN ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των φοιτητών που σπουδάζουν μακριά από την κατοικία τους, αλλά και των οικογενειών τους, παρουσιάζει το πρόγραμμα στήριξης φοιτητών «Κοντά στους Νέους» στην Κύπρο.

Το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», απευθύνεται σε όλους τους νεοεισαχθέντες Κύπριους φοιτητές της ακαδημαϊκής χρονιάς 2015-2016, που θα φοιτήσουν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα  (ΑΕΙ) στην Ελλάδα και αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης.

Μέσω του προγράμματος, η AEGEAN δεσμεύεται να διαθέσει σε 50 Κύπριους φοιτητές που σπουδάζουν στην Ελλάδα 8 εισιτήρια το χρόνο (Οκτώβριο - Σεπτέμβριο), για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Σημειώνεται ότι η επιλογή των φοιτητών γίνεται βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων, αλλά και του βαθμού εισαγωγής στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την ανακοίνωση των θέσεων Κυπρίων φοιτητών που θα εισαχθούν στα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με την έναρξη του προγράμματος, στις 28 Σεπτεμβρίου 2015.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top