LIFESTYLE

«The Voice 3» : Αυτή είναι η ΝΕΑ coach και αυτός μας... αποχαιρετά!

«The Voice 3» : Αυτή είναι η ΝΕΑ coach και αυτός μας... αποχαιρετά!

Οι συντελεστές του "The Voice" αυτές τις μέρες ξεκίνησαν να προετοιμάζουν τον τρίτο κύκλο του show. Πραγματοποιήθηκαν ήδη οι πρώτες συσκέψεις έτσι ώστε να διαμορφωθεί το πλάνο των οντισιόν -που οι τηλεθεατές δεν βλέπουν ποτέ- και των πρώτων γυρισμάτων που θα ακολουθήσουν. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, το talent show θα επιστρέψει στις οθόνες μας τους πρώτους μήνες του 2016.

Ιδανικά, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 θέλουν να κρατήσουν το σχήμα ως έχει. Δηλαδή, Γιώργος Λιάγκας στην παρουσίαση, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Κουϊνέλης στις θέσεις των coaches και Θέμης Γεωργαντάς στο backstage. Οι δύο πρώτοι κύκλοι πέτυχαν υψηλή τηλεθέαση και στον δεύτερο οι συντελεστές "λύθηκαν" περισσότερο προσφέροντας αρκετές ενδιαφέρουσες στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό.

Εξάλλου, αυτή τη στιγμή που η τύχη της χώρας κρέμεται από μια κλωστή και τα ΜΜΕ "φλέγονται", ποιος θα μπορούσε να απαντήσει με σιγουριά ότι θα βγει στον αέρα το "The Voice 3" τον ερχόμενο Ιανουάριο; Πόσο μάλλον να ασχοληθεί από τον Αύγουστο με πιθανές αντικαταστάσεις προσώπων που έτσι κι αλλιώς θα μπουν στο παιχνίδι πολύ αργότερα, καθώς οι οντισιόν είναι χρονοβόρες.

Τι πληροφορίες έρχονται από το παρασκήνιο και τι φήμες κυκλοφορούν; Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top