Χάρι Πότερ: Το Empire State Building θα φωτιστεί στα χρώματα του Χόγκουαρτς για την 25η επέτειο

Χάρι Πότερ: Το Empire State Building θα φωτιστεί στα χρώματα του Χόγκουαρτς για την 25η επέτειο

Στα χρώματα των κοιτώνων του Χόγκουαρτς θα φωτιστεί το Empire State Building στις 27 Σεπτεμβρίου. Με αφορμή την 25η επέτειο από την έκδοση των βιβλίων «Χάρι Πότερ», οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα. 

Τα φώτα του πύργου θα λάμψουν σε κόκκινο χρώμα για το Γκρίφιντορ, κίτρινα για το Χάφλπαφ, μπλε για το Ράβενκλοου και πράσινα για το Σλίθεριν.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη θέα στο 86th Floor Observation Deck, να προμηθευτεί τα βιβλία της σειράς, αλλά και να απολαύσει ένα ποτήρι βουτυρόμπυρα (ποτό από το βιβλίο του Χάρι Πότερ).

Οι θαυμαστές από όλο τον κόσμο μπορούν επίσης να θαυμάσουν το θέαμα μέσω της διαδικτυακής ζωντανής κάμερας του Empire State.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE