LIKE ONLINE

Βλαντιμίρ Πούτιν: Σπάνιο βίντεο με μαλλιά να παίζει πινγκ πονγκ χαλαρός σε διακοπές στη Φινλανδία

Βλαντιμίρ Πούτιν: Σπάνιο βίντεο με μαλλιά να παίζει πινγκ πονγκ χαλαρός σε διακοπές στη Φινλανδία

Ένα σπάνιο βίντεο από τις αρχές της δεκαετίας του '90 με πρωταγωνιστή τον σημερινό πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, έφερε στη δημοσιότητα τον φινλανδικό κανάλι YLE.

Στο βίντεο αυτό από διακοπές στη Φινλανδία ο Πούτιν με εμφανώς περισσότερα μαλλιά παίζει πινγκ πονγκ και περνάει χαλαρές στιγμές.

Δείτε το βίντεο

Ο Πούτιν, ο οποίος τοτε ήταν περίπου 40 ετών και ακόμα αξιωματικός της KGB, είχε μόλις γίνει σύμβουλος στον τότε δήμαρχο της Αγίας Πετρούπολης, Ανατόλι Σόμπτσακ.

Όπως φαίνεται στα πλάνα Σόμπτσακ και Πούτιν παίζουν πινγκ-πονγκ με τους σωματοφύλακες του Ρώσου δημάρχου με τον σημερινό πρόεδρο της Ρωσίας να χαμογελάει.

Στα ίδια ερασιτεχνικά πλάνα ο Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να πηγαίνει για ψάρεμα ενώ στα καρέ φάινονται και η τότε σύζυγός του, Λουντμίλα, αλλά και οι δύο κόρες του Μαρία και Κατερίνα.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το YLE ο Πούτιν ήταν λιγομίλητος στο ταξίδι αυτό και η μοναδική ερώτηση που είχε κάνει ήταν για το ποια θα ήταν η εξέλιξη αν μισό εκατομμύριο Ρώσοι περνούσαν τα σύνορα με τη Φινλανδία καθώς τότε οι Ρώσοι υπέφεραν από ελλείψεις σε τρόφιμα και βασικά αγαθά.

Όπως σημειώνει ο Guardian το βίντεο καταγράφηκε σε βίλα ιδιοκτησίας της φινλανδικής εταιρείας Thomesto που έκανε εισαγωγές ξύλων από τη Ρωσία. Η βίλα βρισκόταν στο νησί Torsö που βρίσκεται περίπου 96 χλμ. δυτικά του Ελσίνκι.

Ο Πούτιν έγινε μέλος της ομάδας του Σόμπτσακ μετά την επιστροφή του στην Αγία Πετρούπολη αφού πέρασε πέντε χρόνια στη Δρέσδη της ανατολικής Γερμανίας ως πράκτορας της KGB.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top