ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Προσοχή: Δηλητηριάζουν ζώα! Καθημερινά παράπονα και η κατάσταση όλο και χειροτερεύει

Προσοχή: Δηλητηριάζουν ζώα! Καθημερινά παράπονα και η κατάσταση όλο και χειροτερεύει

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου γίνεται δέκτης σοβαρών παραπόνων από πολίτες των οποίων τα κατοικίδια ζώα είτε έχουν δηλητηριαστεί είτε έχουν πυροβοληθεί με αεροβόλα όπλα μέσα σε κατοικημένες περιοχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η κατάσταση αντί να βελτιώνεται  χειροτερεύει και  όλο και περισσότερα παράπονα γίνονται καθημερινά για δηλητηριάσεις ζώων. Φαίνεται πως η τελευταία μόδα είναι να χρησιμοποιούνται κατοικία σαν στόχοι και να πυροβολούνται.

Αναφέρεται ως παράδειγμα περιστατικό στο χωριό Κολόσσι της Επαρχίας Λεμεσού που το συμβάν καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής και αναμένονται τα αποτελέσματα των ερευνών.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου αναμένει από τις αρμόδιες αρχές  όπως ανασκουμπωθούν και λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να σταματήσουν αυτές οι βάρβαρες συμπεριφορές ενάντια στα ζώα. Ζητούμε από τα Υπουργεία  Γεωργίας, Εσωτερικών, το Ταμείο Θήρας, την Αστυνομία αλλά και τις Τοπικές Αρχές να λάβουν αυστηρά μέτρα επαγρύπνησης , να αρχίσει εντατική ενημέρωση του κοινού  και παράλληλα να διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό  διαφώτισης  το οποίο να αναφέρεται στις νομοθεσίες και τις ποινές για τέτοιου είδους αδικήματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top