Προσοχή: Δηλητηριάζουν ζώα! Καθημερινά παράπονα και η κατάσταση όλο και χειροτερεύει

Προσοχή: Δηλητηριάζουν ζώα! Καθημερινά παράπονα και η κατάσταση όλο και χειροτερεύει

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου γίνεται δέκτης σοβαρών παραπόνων από πολίτες των οποίων τα κατοικίδια ζώα είτε έχουν δηλητηριαστεί είτε έχουν πυροβοληθεί με αεροβόλα όπλα μέσα σε κατοικημένες περιοχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η κατάσταση αντί να βελτιώνεται  χειροτερεύει και  όλο και περισσότερα παράπονα γίνονται καθημερινά για δηλητηριάσεις ζώων. Φαίνεται πως η τελευταία μόδα είναι να χρησιμοποιούνται κατοικία σαν στόχοι και να πυροβολούνται.

Αναφέρεται ως παράδειγμα περιστατικό στο χωριό Κολόσσι της Επαρχίας Λεμεσού που το συμβάν καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής και αναμένονται τα αποτελέσματα των ερευνών.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου αναμένει από τις αρμόδιες αρχές  όπως ανασκουμπωθούν και λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να σταματήσουν αυτές οι βάρβαρες συμπεριφορές ενάντια στα ζώα. Ζητούμε από τα Υπουργεία  Γεωργίας, Εσωτερικών, το Ταμείο Θήρας, την Αστυνομία αλλά και τις Τοπικές Αρχές να λάβουν αυστηρά μέτρα επαγρύπνησης , να αρχίσει εντατική ενημέρωση του κοινού  και παράλληλα να διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό  διαφώτισης  το οποίο να αναφέρεται στις νομοθεσίες και τις ποινές για τέτοιου είδους αδικήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE