Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από αρμόδιο λειτουργό του Υπουργείου Εξωτερικών, στο Ισραήλ υπάρχουν τρεις οργανωμένες ομάδες Κυπρίων τουριστών αποτελούμενες από 100 άτομα έκαστη, ωστόσο μόνο η μία από αυτές επικοινώνησε με το αρμόδιο γραφείο.
Η ομάδα ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει σήμερα στην Κύπρο, αλλά παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις αεροσκαφών από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, το οποίο προς το παρόν λειτουργεί κανονικά, ανέφερε.
Πρόσθεσε ότι και δεύτερη ομάδα είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει σήμερα στην Κύπρο, ενώ και για το τρίτο γκρουπ καταβάλλονται προσπάθειες να επιστρέψει.
Την ίδια ώρα, συνέχισε η πηγή του ΥΠΕΞ, δεν υπάρχει πληροφορία ή αναφορά για τραυματισμό Κυπρίων εργαζομένων ή φοιτητών που βρίσκονται στο Ισραήλ, με τους περισσότερους να είναι στο Τελ Αβίβ και στα Ιεροσόλυμα.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




