ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη - Γιούνκερ

Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη - Γιούνκερ

Μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζιαν Κλοντ Γιούνκερ είχε σήμερα το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

 
Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη, κατά τη συνομιλία τους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τον κ. Γιούνκερ για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, και αναφέρθηκε στον ενισχυτικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ΕΕ στον εν εξελίξει διάλογο.

Από πλευράς του, ο κ. Γιούνκερ εξέφρασε την επιθυμία και την ετοιμότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να συμβάλει στη προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο κ. Γιούνκερ συζήτησαν, επίσης, τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, με έμφαση στον ενεργειακό τομέα και επισήμαναν την προστιθέμενη αξία που θα έχει η αξιοποίηση των κοιτασμάτων της περιοχής, στην προσπάθεια της ΕΕ για δημιουργία νέας ενεργειακής οδού προς τα κράτη μέλη της Ένωσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Την πρόθεση όπως διορίσει ποινικούς ανακριτές για χειρισμό της υπόθεσης στραγγαλισμού του Θανάση Νικολάου, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top