Η απρόσμενη αντίδραση Αμερικανού όταν έπιασε στα πράσα μια... αρκούδα στην κουζίνα του!

Η απρόσμενη αντίδραση Αμερικανού όταν έπιασε στα πράσα μια... αρκούδα στην κουζίνα του!

Επιδρομή σε μία ξένη κουζίνα, μήπως και τσιμπήσει καμία λιχουδιά, αποφάσισε να κάνει μία αρκουδίτσα.

Το παράδοξο ωστόσο δεν είναι αυτό, καθώς οι αρκούδες φημίζονται για την άνεσή τους να μπουκάρουν ακάλεστες σε σπίτια για δείπνο (πόσω μάλλον αν έχουν εξοικειωθεί με τους ανθρώπους και τα… σκουπίδια τους), αλλά η αντίδραση του Joel Rosenthal, ο οποίος την έπιασε στα… πράσα!

Αντί λοιπόν να γίνει… καπνός συναγωνιζόμενος τον Μπολτ σε 100άρι, αποφασίζει να διώξει το τριχωτό θηρίο λες και ήταν κάποιο αθώο κατοικίδιο.

Μεγάλο βέβαια ρόλο σε αυτό έπαιξε και η νεαρή ηλικία της πεινασμένης αρκούδας που… πλησιάζει στο Rose, συνοδευόμενο βέβαια και από τον απαραίτητο πειρασμό για τους γευστικούς της κάλυκες.

Η Rose, αφού περιπλανιέται στα δωμάτια, τελικά τρέπεται σε φυγή, επιστρέφοντας στο φυσικό της περιβάλλον, κάπου στη Δυτική Βιρτζίνια.

Το θλιμμένο βλέμμα που ρίχνει στον Αμερικανό τα λέει όλα…

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE