ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Δεν την σκότωσα εγώ, την δάγκωσε ο σκύλος» ισχυρίζεται ο 21χρονος μητροκτόνος!

«Δεν την σκότωσα εγώ, την δάγκωσε ο σκύλος» ισχυρίζεται ο 21χρονος μητροκτόνος!

Ο φερόμενος ως μητροκτόνος Αμίρ Αμπντέλ Αζιζ 21 χρονών κουρδικής καταγωγής από το Ιράκ, αρνείται πεισματικά ότι αυτός μαχαίρωσε και σκότωσε τη μητέρα του Γιασμίν Μουράτ Μανσουρ 46 χρόνων.

Παρόλο που κατά την ιατροδικαστική εξέταση της σορού της άτυχης γυναίκας η Χαρά Σπηλιοπούλου διαπίστωσε ξεκάθαρα ότι ο θάνατος της 46χρονης προήλθε από πολλαπλά τραύματα στον λαιμό της από αιχμηρό αντικείμενο δηλαδή από μαχαίρι (τουλάχιστον 4 μαχαιριές), ο συλληφθείς γιος της, ο οποίος κρατείται σχετικά με την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης της μάνας του, εξακολουθεί να αρνείται ότι αυτός επέφερε το μοιραίο στην άτυχη γυναικά και υποστηρίζει ότι την δάγκωσε ένας σκύλος.

Το μόνο που παραδέχεται είναι ότι ήταν παρών στην σκηνή την ώρα του κακού. Οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένουν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων που θα γίνουν στον σουγιά, ο οποίος βρέθηκε στην κατοχή του 21χρονου την ώρα της σύλληψης του στην Ορμήδεια το βράδυ της περασμένης Κυριακής, καθώς και στα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα.

Τα αποτελέσματα αυτά θεωρούνται κομβικής σημασίας ως προς τη σύνδεση του φερόμενου ως δράστη στη διάπραξη του φρικτού εγκλήματος. Καταλυτική θα είναι και η κατάθεση του μικρότερου αδελφού του Αμίρ, ο οποίος αμέσως μετά το συμβάν έτρεξε προς βοήθεια της μητέρας του και προσπάθησε, μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας, να τη βάλει στο αυτοκίνητο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Να σημειωθεί, επίσης ότι κατά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο δράστης επιχείρησε πρώτα να στραγγαλίσει τη 46χρονη και μετέπειτα την τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι.

Πηγή: εφημερίδα «Πολίτης» 

Διαβάστε επίσης Έτσι έφθασαν στη σύλληψη του φερόμενου 21χρονου μητροκτόνου

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Προγραμμάτιζε να διαφύγει στα κατεχόμενα ο Αζίζ προτού πιαστεί από την αστυνομία!

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top