Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η
Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Πρόκειται για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό της Νις, ο οποίος έγινε πρώτο... θέμα για μη αγωνιστικούς λόγους.
Συγκεκριμένα πριν από τον αγώνα στο Άμστερνταμ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του πολέμου στο Ισραήλ και η κάμερα τον έπιασε να γελάει.
Όπως γράφουν στη Γαλλία τον... έπιασε νευρικό γέλιο αλλά όπως και να έχει η ενέργεια του είναι απαράδεκτη και προκλητική! Ο παίκτης ανήκει στη Νις αλλά στο παρελθόν έχει παίξει χωρίς επιτυχία σε Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα και Σάλκε.
O ποδοσφαιριστής γεννήθηκε το 1999 στο Καγιέν που είναι η πρωτεύουσα της Γαλλικής Γουιάνας. Για την ιστορία φέτος δεν έχει παίξει ούτε λεπτό στις αναμετρήσεις της Εθνικής Γαλλίας στα προκριματικά του Euro 2024.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




