ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

7ήμερη κράτηση σε 60χρονο για υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης

7ήμερη κράτηση σε 60χρονο για υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 60χρονου για υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και άσεμνης επίθεσης κατά ανήλικης στην Πάφο.

Η διαδικασία έγινε σήμερα  (2/9) στις 10:00 το πρωί κεκλεισμένων των θυρών. 

Η κατηγορούσα αρχή, που εκπροσωπήθηκε από το Δικηγόρο της Δημοκρατίας Σίμο Συμεού, αιτήθηκε την επταήμερη προσωποκράτηση του 60χρονου και ο Δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου Χριστόδουλος Χριστοδούλου έκανε αποδεκτό το αίτημα.

Ο 60χρονος, που παρουσιάστηκε ενώπιον της δικαιοσύνης χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου, έφερε ένσταση στην προσωποκράτηση του.

Η σύλληψή του έγινε χθες στις 15:50 για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου και άσεμνης επίθεσης μετά την καταγγελία συγγενικών προσώπων 11χρονης από την Πάφο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ Ιουνίου - Αυγούστου 2015, ο 60χρονος από τη Βρετανία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, φέρεται πως κακοποιούσε σεξουαλικά το 11χρονο κοριτσάκι.

Πληροφορίες φέρουν τον 60χρονο να διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της 11χρονης και να ήταν σε θέση να επισκέπτεται την οικογένεια της μικρής αρκετές φορές σπίτι τους.

Η μικρή ωστόσο φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό της πρόσωπο τις παρενοχλήσεις, το οποίο ακολούθως προχώρησε στην καταγγελία της υπόθεσης στην Αστυνομία

Η Αστυνομία έχει λάβει ήδη κατάθεση από την 11χρονη και από το οικογενειακό της περιβάλλον.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top