ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Η τραυματισμένη ψυχούλα της 8χρονης ορφανής από την Πάφο

ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Η τραυματισμένη ψυχούλα της 8χρονης ορφανής από την Πάφο

Πίσω από ένα 8χρονο κοριτσάκι κρύβεται μια τραγική ιστορία. Μια ιστορία απ’ αυτές που λες πως σίγουρα κάνουν για σενάριο τηλενουβέλας. Κι όμως ΟΣΑ θα διαβάσετε είναι πραγματικά γεγονότα.

Γράφει: Η Ιωάννα Μάντζιηπα

Η μικρή 8χρονη από την Πάφο έχει συγκλονίσει το Παγκύπριο , όμως η ιστορία της είναι πολύ πιο τραγική απ’ ό,τι εσείς πιστεύετε.

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας

Το μικρό κοριτσάκι από την Αγγλία γεννιέται πρόωρα με αποτέλεσμα να έχει κινητικό πρόβλημα στα πόδια της. Μεγαλώνει με την μητέρα κα τον πατερά της στην Πάφο, ενώ μαζί τους είναι και η γιαγιά. Ζουν σε ένα διαμέρισμα και έχουν μια «καλή» ζωή.

Δυστυχώς η μοίρα τα φέρνει όλα τούμπα, όταν πριν από τέσσερα χρόνια η μικρή χάνει τον πατερά της. Το 4χρονο τότε κοριτσάκι είναι εκεί και βιώνει το «φρικτό» σκηνικό. Ο πατέρας χάνει την ζωή του μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας. Από τότε μεγαλώνει με την μητέρα της και την γιαγιά της, ενώ δεν τις παρέχεται πλήρης φροντίδα καθώς η μικρή χρειάζεται φυσιοθεραπείες και λογοθεραπείες.

Τον Νοέμβριο του 2014 πεθαίνει η γιαγιά της, ενώ πριν από 15 ημέρες φεύγει από την ζωή και η μητέρα της…

Το κοριτσάκι μένει ορφανό και μόνο του στην Κύπρο, έχει κινητικά προβλήματα και χρειάζεται άμεσα να βοηθηθεί από γιατρούς. Είναι πανέξυπνη και καταλαβαίνει τα πάντα, όμως λόγω του γεγονότος ότι δεν έχει βοηθηθεί ποτέ, έχει μείνει στάσιμη.

Πέφτει στα χέρια μια πολύ καλής μητέρας από την Πάφο, μετά από συνεννόηση που έχει γίνει με το Γραφείο Ευημερίας. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν βαίνουν καλώς. Η αναδοχή οικογένεια δεν μπορεί να βοηθήσει πλέον το κοριτσάκι και ζητά από το Γραφείο Ευημερίας να αναλάβει την υπόθεση και πάλι.

Πρόκειται για μια από αυτές τις περιπτώσεις που «τσακίζουν κόκκαλα», αφού η 8χρονη χρειάζεται αυτή τη στιγμή ένα σπίτι, μια αγκαλιά και φυσιοθεραπείες ώστε να γίνει καλά.

Την περίπτωση έχει αναλάβει το Γραφείο Ευημερίας της Πάφου αλλά και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες. Το ThemaOnline φέρνοντας το θέμα στην επιφάνεια είχε σκοπό να βοηθήσει την μικρή 8χρονη με οποιονδήποτε τρόπο.

Φυσικά σκοπός μας δεν ήταν και δεν είναι να παραμερίσουμε τις αρμόδιες υπηρεσίες, αντιθέτως μέσα από το δημοσίευμα τόσο του PafosPress όσο και της ιστοσελίδας μας ToThemaOnline ευαισθητοποιήθηκε κόσμος ώστε να παρέχει αυτά που χρειάζεται το 8χρονο αγγελούδι.

Διαβάστε ακόμη: Βοηθήστε! 8χρονο αγγελούδι απο την Πάφο χρειάζεται θετή οικογένεια... Απεβίωσαν οι γονείς της

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top