ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη σύσκεψη για τις δύο δολοφονίες - Λήφθηκαν αποφάσεις αλλά δεν ανακοινώθηκαν

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη σύσκεψη για τις δύο δολοφονίες - Λήφθηκαν αποφάσεις αλλά δεν ανακοινώθηκαν

Σύσκεψη με τις ανακριτικές ομάδες των ΤΑΕ Λευκωσίας και Λεμεσού είχε την Τετάρτη ο Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου κατά τις οποίες λήφθηκαν συγκεκριμένες αποφάσεις μετά τις δολοφονίες με θύματα τον Θανάση Καλογερόπουλο και τον Αλέξη Μαυρομιχάλη. Η σύσκεψη άρχισε γύρω στις 10 πμ και ολοκληρώθηκε γύρω στη μία το μεσημέρι.

Οι δύο φόνοι διαπράχθηκαν σε διάστημα 48 ωρών και κινητοποίησαν τις αρχές.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας επισκέφθηκε και σήμερα νωρίς το πρωί τη σκηνή του φόνου στην Ακρόπολη με θύμα τον Μαυρομιχάλη.

Οι ανακριτικές αρχές έχουν συλλέξει στοιχεία από τη σκηνή και αναζητούν και μαρτυρικό υλικό.

Η Ελένη Κωνσταντίνου, λειτουργός του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι o Aρχηγός έτυχε ενδελεχούς ενημέρωσης για τις πτυχές των δύο υποθέσεων και τα ευρήματα των ανακριτών και για τις εξετάσεις μέχρι στιγμής. Από τη σκηνή στην Ακρόπολη παραλήφθηκε ένας κάλυκας, ο οποίος θα τύχει επιστημονικών εξετάσεων και βαλλιστικού ελέγχου.

Η κ. Κωνσταντίνου είπε ότι στο όχημα, που εντοπίστηκε στην περιοχή Κοτσιάτη διενεργήθηκε έλεγχος και δεν εντοπίστηκε οποιοδήποτε υλικό προς εξέταση. Οι έρευνες όμως εκεί συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν συνδέεται με το φόνο του Μαυρομιχάλη.

Ανέφερε ότι αξιολογήθηκαν περαιτέρω ενέργειες, που θα ληφθούν από την Αστυνομία για τον παραπέρα χειρισμό. Η κ. Κωνσταντίνου δεν θέλησε να αναφερθεί στις αποφάσεις που λήφθηκαν, καθώς τόνισε ότι οι υποθέσεις είναι σε εξέλιξη και η Αστυνομία δεν επιθυμεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτό τουλάχιστον το στάδιο.

Ανέφερε εξάλλου ότι αναμένονται τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων επί των τεκμηριών που ενδεχομένως να βοηθήσουν το ανακριτικό έργο. Η κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι οι αρχές είναι σε εγρήγορση, λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τις δύο υποθέσεις και ακολουθούν προσεκτικές κινήσεις προς πλήρη διαλεύκανση των δύο φονικών.

Είπε επίσης ότι σε ό,τι αφορά το φόνο του Καλογερόπουλου στη Λεμεσό συνεχίζονται επισταμένα οι εξετάσεις προς πλήρη διαλεύκανση και για να διαπιστωθεί καταπόσο οι δύο φόνοι συνδέονται μεταξύ τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top