ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο πολύ elegant κόσμος του Le Deli Robuchon - Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θυμίζει κάτι από… Παρίσι!

Ο πολύ elegant κόσμος του Le Deli Robuchon - Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θυμίζει κάτι από… Παρίσι!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η γαλλική κουζίνα αποτελεί την κορωνίδα της παγκόσμιας γαστρονομίας, ενώ το Παρίσι έναν από τους πιο ρομαντικούς και ειδυλλιακούς προορισμούς που μπορείς να βρεθείς. Τι θα έλεγες όμως αν ήξερες πως στην Κύπρο υπάρχει ένα μέρος που συνδυάζει την γαλλική γαστρονομία με την φινέτσα, την πολυτέλεια και τον ρομαντισμό της γαλλικής πρωτεύουσας;

Το Le Deli Robuchon στην Μαρίνα Αγίας Νάπας, συνδυάζει όλα τα πιο πάνω, μαζί με μία εκπληκτική  θέα στη Μεσόγειο. Σε έναν κομψό, φιλόξενο και πολυτελή χώρο με μοντέρνες πινελιές που κυριαρχούν το μέταλλο και το ξύλο, το Le Deli σε βυθίζει από την αρχή στην υπέροχη ατμόσφαιρά του. Το εστιατόριο της αλυσίδας Joel Robuchon προσφέρει μια πλούσια γκάμα από πιάτα, εμπνευσμένα από την γαλλική και τη μεσογειακή κουζίνα, δημιουργημένα με τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά, και μαγειρεμένα με εξαιρετική δεξιοτεχνία.

Οι λάτρεις του πρωινού και του brunch θα ξετρελαθούν με το french toast με αλατισμένη καραμέλα και καβουρδισμένα φουντούκια, τα αυγά Benedict με χαμ και Bearnaise σως πάνω σε μπριός ή το κλασικό ,αλλά με την υπογραφή ποιότητας του Le Deli, τοστ με αβοκάντο και σολομό. Όσοι πάλι προτιμούν πιο κλασικές, κυπριακές γεύσεις υπάρχει η επιλογή του French Toast με μπέικον, χαλούμι και αυγά όπως και το κρουασάν με χαμ και χαλούμι. Πολύ καλές επιλογές για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή επιθυμούν πιο προσεγμένα και ψαγμένα πιάτα, είναι η σπιτική granola με τη σφραγίδα του Le Deli , η σαλάτα με φρέσκα φρούτα εποχής, η Ceasar με κοτόπουλο και μπέικον, αλλά και πιάτα με αυγά ποσέ και σολομό. 

Το ολοήμερο μενού περιλαμβάνει επίσης τη φημισμένη καρμπονάρα,  το φαλάφελ μπέργκερ θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και το κλαμπ σάντουιτς με σολομό που έγινε ήδη talk of the town! Όσο για τους κρεατοφάγους οι επιλογές σε κοτόπουλο, χοιρινό και βοδινό θα σας κάνουν να μην ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε (προτείνουμε τραγανιστό chicken burger με αβοκάντο, μπέικον και τη σπιτική Robuchon σος ή τη χορταστική Ιβηρική χοιρινή μπριζόλα με baby πατάτες και σος μουστάρδας).

 

Με τη μαγευτική θέα, τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα, την άψογη εξυπηρέτηση και τις εκπληκτικές γεύσεις για κάθε στιγμή της ημέρας, το Le Deli Robuchon σας προσκαλεί να μοιραστείτε μια ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία που θα θυμάστε για καιρό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top