ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επεισόδια στο «Πουρνάρα»: Προχώρησε σε 33 συλλήψεις η Αστυνομία – Οκτώ τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Επεισόδια στο «Πουρνάρα»: Προχώρησε σε 33 συλλήψεις η Αστυνομία – Οκτώ τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Στη σύλληψη 33 προσώπων προχώρησε η Αστυνομία μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν χθες (06/11) το απόγευμα στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας «Πουρνάρα».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τραυματίστηκαν 8 άτομα από τη σύγκρουση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Φιλοξενίας και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και έλαβαν τις Πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια πήραν και οι 8 εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας (6/11), δύο ομάδες διαφορετικών εθνικοτήτων συγκρούστηκαν για ασήμαντο λόγο, όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις που έγιναν.

Έγινε αναγκαστική χρήση δακρυγόνων για τη διάλυση της σύγκρουσης.

Ωστόσο σήμερα, αναμένεται να γίνουν και νέες συλλήψεις και να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες για απέλασή τους όπως ζήτησε χθες ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Νέες εντολές Κ. Ιωάννου

Σε συνέχεια των χθεσινών επεισοδίων στο Κέντρο Πουρνάρα, ο Υπουργός Εσωτερικών έχει δώσει οδηγίες στην Υπηρεσία Ασύλου και έχουν μετακινηθεί επιπλέον εξεταστές αιτήσεων ασύλου από τα κεντρικά στο Πουρνάρα. Οι οδηγίες είναι μέχρι το τέλος της ημέρας να εξεταστούν οι αιτήσεις όλων των Νιγηριανών που εμπλέκονται στα ψεσινά επεισόδια, ώστε να συλληφθούν και να απελαθούν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top