ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ολονύχτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Δείτε σε ποια σημεία και ποιες ώρες

 Ολονύχτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Δείτε σε ποια σημεία και ποιες ώρες

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού θα διεξάγονται από σήμερα Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 11.00 το βράδυ, μέχρι και τις 6.00 το πρωί της επόμενης ημέρας. Θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο της Λευκωσίας, στη συμβολή της λεωφόρου Λεμεσού με τη λεωφόρο Αθαλάσσας, μέχρι και τη Σκαρίνου.

Οι εργασίες θα διεξάγονται για καθαρισμό του οδοστρώματος της κεντρικής λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το σάρωθρο θα συνοδεύεται από δύο οχήματα με φωτεινή σηματοδότηση για λόγους ασφαλείας τόσο των εργαζομένων, όσο και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.

Υπενθυμίζεται ότι ολονύκτιες εργασίες διεξάγονται και στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, από τις 06 Νοεμβρίου μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες διεξάγονται από τις 11.30 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, στους κυκλικούς κόμβους του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού, καθώς και στις εισόδους–εξόδους από τους κυκλικούς κόμβους προς τον παρακαμπτήριο δρόμο.

Οι εργασίες διεξάγονται για καθαρισμό των φρεατίων περισυλλογής ομβρίων υδάτων. Κατά τη διάρκεια τους, κλείνει ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας του κάθε κυκλικού κόμβου ή της κάθε εισόδου-εξόδου στον κυκλικό κόμβο. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top