Ταυτοποιήθηκαν τα οστά που βρέθηκαν στον Ακάμα - Διενεργήθηκε η νεκροτομή

Ταυτοποιήθηκαν τα οστά που βρέθηκαν στον Ακάμα - Διενεργήθηκε η νεκροτομή

Ταυτοποιήθηκαν τα οστά που είχαν βρεθεί στις 15 Νοεμβρίου στον Ακάμα και όπως διαπιστώθηκε, ανήκουν σε Βρετανό, μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων, Μιχάλης Νικολάου, τα οστά ανήκουν στον John Hugo από το Ηνωμένο Βασίλειο, ηλικίας 69 ετών, που διέμενε μόνιμα στην Κύπρο και είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στις 24 Μαρτίου του 2023.

Χτες Δευτέρα, διενεργήθηκε νενομισμένη νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους και ανθρωπολόγο της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ) και δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε που να υποδειλεί εγκληματική ενέργεια, είπε.

Τα οστά καθώς και ενδύματα είχαν εντοπιστεί από μέλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, που κυνηγούσε σε απόμερη περιοχή του Ακάμα με φίλους του και ο οποίος ειδοποίησε ακολούθως την Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE