ΚΟΙΝΩΝΙΑ

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρετανοί στρατιώτες κτύπησαν με αυτοκίνητο Kύπριους πολίτες

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:  Βρετανοί στρατιώτες κτύπησαν με αυτοκίνητο Kύπριους πολίτες

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το πρωί, στην είσοδο των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας των εργαζόμενων, οι οποίοι αντιδρούν για την κατάργηση των συλλογικών τους συμβάσεων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaonline, ενώ η εκδήλωση πραγματοποιείτο ειρηνικά από περίπου 60 εργαζομένους, γύρω στις 9:15, έξω από την πύλη των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής, δυο Βρετανοί στρατιώτες έστρεψαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν προς τους διαμαρτυρόμενους.

Με ασύλληπτη προκλητικότητα, οι δυο Βρετανοί στρατιώτες, όταν έφθασαν στο σημείο, όπου βρίσκονται οι διαμαρτυρόμενοι, αγνοώντας τα προειδοποιητικά σήματα των αστυνομικών, ανέπτυξαν ταχύτητα, από την αριστερή λωρίδα μπήκαν στη δεξιά και σκόπιμα κτύπησαν 10 εργαζόμενους.

Δυο διαμαρτυρόμενοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε  νοσοκομεία.

Ο πρώτος από το τρανταχτό κτύπημα, έπεσε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και σύρθηκε για μερικά δευτερόλεπτα. Αστυνομικοί των Βρετανικών Βάσεων με περιπολικό τον μετέφεραν στο νοσοκομείο εντός των Βάσεων. Ο δεύτερος έπεσε στο έδαφος και κτύπησε στην σπονδυλική στήλη. Με ασθενοφόρο των Βρετανικών Βάσεων, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσό.

Xριστιάνα Τσαγγάρη &  Έκτορας Γεωργίου  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top