ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπαρακτικά λόγια για τον 19χρονο Μιχάλη: «Έφυγε από την ζωή ο ταύρος μας ο άντρας του σπιτιού»

Σπαρακτικά λόγια για τον 19χρονο Μιχάλη: «Έφυγε από την ζωή ο ταύρος μας ο άντρας του σπιτιού»

Σπαρακτικά τα λόγια φίλων και συγγενών του αδικοχαμένου 19χρονου Μιχάλη Θεοδώρου, οι οποίοι τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο μέσα από τα Social Media.

O 19χρονος έσβησε στην άσφαλτο το βράδυ της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου.

Τα λόγια των φίλων του συγκλονίζουν...

Υπενθυμίζεται ότι η θανατηφόρα σύγκρουση, σημειώθηκε γύρω στις 23:55, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου στα Περβόλια, έχοντας ως συνοδηγό μια 18χρονη και στο πίσω κάθισμα ακόμη μια 18χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε αρχικά σε πεζοδρόμιο, στη συνέχεια σε θάμνους και κατέληξε σε τοίχο παρακείμενου υπόγειου υποστατικού, όπου και αναποδογυρίστηκε.

Από τις διαδοχικές συγκρούσεις, η 18χρονη επιβάτιδα στο πίσω κάθισμα, εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο 19χρονος υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, ενώ η 18χρονη διαπιστώθηκε, ότι είναι πολυτραυματίας και εισήχθη στο χειρουργείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top