ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλαγή σκυτάλης στο ΔΗΚΟ: Αυτές είναι οι νέες Προέδροι της ΓΟΔΗΚ και της ΝΕΔΗΚ

Αλλαγή σκυτάλης στο ΔΗΚΟ: Αυτές είναι οι νέες Προέδροι της ΓΟΔΗΚ και της ΝΕΔΗΚ

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι δυο ξεχωριστές παγκύπριες εκλογικές διαδικασίες, για τις Προεδρίες της Γυναικείας Οργάνωσης του Δημοκρατικού Κόμματος και της Νεολαίας του ΔΗΚΟ.

Νέα Πρόεδρος της ΓΟΔΗΚ εξελέγη η Έλενα Παπαδοπούλου με ποσοστό 51,69% έναντι της ανθυποψήφιας της, Μαρίας Συκοπετρίτου-Πιερή η οποία εξασφάλισε ποσοστό της τάξης του 48,31%.

Νέα Πρόεδρος της ΝΕΔΗΚ εξελέγη η Αντωνία Φράγκου με ποσοστό 75,27% έναντι του ανθυποψηφίου της, Ανδρέα Γεωργίου ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό της τάξης του 24,73%.

 

Το Δημοκρατικό Κόμμα εύχεται θερμά συγχαρητήρια στις νέες Προέδρους της ΓΟΔΗΚ και της ΝΕΔΗΚ, Έλενα Παπαδόπουλου και Αντωνία Φράγκου αντίστοιχα.

Το ΔΗΚΟ συγχαίρει επίσης για τον εκλογικό της αγώνα αλλά και για την πολυετή προσφορά της, την απερχόμενη Πρόεδρο της ΓΟΔΗΚ Μαρία Συκοπετρίτου-Πιερή ως επίσης και τον Ανδρέα Γεωργίου για την εκλογική μάχη που έδωσε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top