ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με άρωμα «κυπριακό» και στα ορεινά οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία – Οι top εγχώριοι προορισμοί των Κυπρίων για τις γιορτές

Με άρωμα «κυπριακό» και στα ορεινά οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία – Οι top εγχώριοι προορισμοί των Κυπρίων για τις γιορτές

«Μύρισαν» Χριστούγεννα και ήδη αρκετοί είναι αυτοί που επέλεξαν να περάσουν τις ημέρες των εορτών σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Γενικός Διευθυντής του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης ανέφερε ότι υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον, κυρίως από Κύπριους, για κρατήσεις σε ξενοδοχεία

«Έγιναν αρκετές κρατήσεις από συμπατριώτες μας και περίπου κινούμαστε στα ίδια επίπεδα με τα περσινά. Η κύρια ζήτηση σε κρατήσεις αφορά τα εορταστικά τριήμερα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Ρουσουνίδη, την τιμητική τους έχουν οι μικρές μονάδες στα ορεινά θέρετρα ενώ επίσης ενδιαφέρον υπάρχει για Πάφο και Λεμεσό.

Αναφορικά με τους προορισμούς που επιλέγουν οι Κύπριοι στα ορεινά, ο ΓΔ του ΠΑΣΥΞΕ ανέφερε ότι πρόκειται για τις Πλάτρες, τον Καλοπαναγιώτη, τον Πεδουλά, την Κακοπετριά και τον Αγρό.

Ερωτηθείς για τις πληρότητες στα ξενοδοχεία, από 30-35% που είναι αυτή την στιγμή, ο κ. Ρουσουνίδης σημείωσε ότι αναμένεται να φθάσουν στο 50-55% κατά τα εορταστικά τριήμερα.

Την ίδια στιγμή, όσο αφορά τα ρεβεγιόν σε ξενοδοχεία, ο ΓΔ του ΠΑΣΥΞΕ ανέφερε ότι υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον και για τα ξενοδοχεία που έχουν ανακοινώσει εορταστικά πακέτα για τα τριήμερα.

Καταληκτικά, όσο αφορά τον τουρισμό από το εξωτερικό, ο κ. Ρουσουνίδης είπε ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση.

«Δεν υπάρχει μεγάλη τουριστική κινητικότητα εκτός από λίγη στην Πάφο και στη Λεμεσό», είπε καταληκτικά.

Τα εορταστικά πακέτα από τα ξενοδοχεία του ΠΑΣΥΞΕ

Υπενθυμίζεται ότι τα ξενοδοχεία μέλη του ΠΑΣΥΞΕ προσφέρουν ελκυστικά εορταστικά πακέτα, που απευθύνονται σε όλους τους πολίτες που επιθυμούν να αποδράσουν από την καθημερινότητά τους και να ζήσουν μοναδικά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με φαγητό, ποτό και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όπως είχε αναφερθεί σε ανακοίνωση του ΠΑΣΥΞΕ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαλέξουν το πακέτο που τους ταιριάζει, στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΥΞΕ (www.cyprushotelassociation.org (Εορταστικά Πακέτα-Χριστούγεννα 2023 & Πρωτοχρονιά) και να κάνουν την κράτησή τους απευθείας στις ξενοδοχειακές μονάδες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top