ΠΑΡΑ-THEMA

Γκάφα ολκής από τον Κώστα Κουτσοκούμνη – «Άδειασε» την ΚΟΠ!

Γκάφα ολκής από τον Κώστα Κουτσοκούμνη – «Άδειασε» την ΚΟΠ!

Όταν δεν πατάς γερά κάτω στη γη τότε κινδυνεύεις να προσγειωθείς ανώμαλα.

Δεν ξέρουμε αν το πρώτο σκέλος της πρότασής μας ισχύει απόλυτα για τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Κώστα Κουτσοκούμνη. Μπορούμε, ωστόσο, ανεπιφύλακτα να σας πούμε ότι το δεύτερο σκέλος ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή του!

Ο Κωστάκης, λοιπόν, υπέπεσε σε γκάφα ολκής. Με σημείωμά του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook προσπάθησε να ειρωνευτεί τον υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Ιωνά Νικολάου, αλλά έβαλε αυτογκόλ. «Άδειασε» την ίδια την Ομοσπονδία της οποίας είναι πρόεδρος, δημιουργώντας την εντύπωση ότι δεν ξέρει τι του γίνεται.

Ο υπουργός μιλώντας στα Μ.Μ.Ε. μετά τη συνάντησή του με τον ΠΑ.Σ.Π., επικαλέστηκε στοιχεία έρευνας που διενήργησε ο Σύνδεσμος για τη χειραγώγηση αγώνων και στην οποία συμμετείχαν 419 ποδοσφαιριστές. 

Ο Κουτσοκούμνης που βγάζει σπυράκια επειδή δεν ανέχεται την κριτική και θεωρεί ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πεντακάθαρο, προφανώς θίχτηκε. Έτσι ειρωνεύτηκε τον υπουργό και τον ΠΑ.Σ.Π. για την έρευνά του, σημειώνοντας τα ακόλουθα: «Έχω κάνει μια τηλεφωνική μελέτη μεταξύ φίλων και γνωστών και η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει ότι υπάρχει ζωή στο φεγγάρι. Σκέφτομαι να την πάρω του Ιωνά για τα περαιτέρω…».

Πού την πάτησε ο Κουτσοκούμνης; Η έρευνα ήταν με την συμμετοχή και τη συνεργασία της ΚΟΠ!!! Μάλιστα, στην όλη εκδήλωση για την παρουσίαση της έρευνας ήταν ομιλητής ο Νικ Νικολάου, υψηλόβαθμο στέλεχος της Ομοσπονδίας!

Ο Κουτσοκούμνης, λοιπόν, άδειασε τον εαυτό του, χωρίς καμία βοήθεια!

•    Στη φωτογραφία η πρόσκληση για την παρουσίαση της έρευνας που φέρει το λογότυπο της ΚΟΠ. Αυτή την έρευνα μηδένισε ο Κουτσοκούμνης.

ΜακΦαν

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top