ΠΑΡΑ-THEMA

Στις Σεϋχέλλες ο πρώτος στις Σεϋχέλλες και ο τελευταίος Πρόεδρος;

Στις Σεϋχέλλες ο πρώτος στις Σεϋχέλλες και ο τελευταίος Πρόεδρος;

Περίεργες σκέψεις και συνειρμούς κάνει το μυαλό μου από την ώρα που διάβασα ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης επέλεξε τις Σεϋχέλλες για τις φετινές του καλοκαιρινές διακοπές. Μήπως θέλει να μας πείτε κάτι και δεν το καταλαβαίνουμε;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης ως γνωστό ήταν στο εξωτικό ινδικό κράτος, για τις καλοκαιρινές του διακοπές, μαζί με τα υπόληπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Συγνώμη της προεδρικής οικογένειας.

Το διεστραμμένο μου μυαλό κάνει πονηρές σκέψεις, τις οποίες ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Το βρίσκεται τυχαίο, μετά το αστειάκι για τις Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου και τα σούρτα φέρτα με τον Ακιντζί; (Βλέπετε, ταίνιες, θέατρα, καφεδάκια).

Μήπως θέλει να μας πει «άντε παίδες, το παίρνουμε ξανά από την αρχή...; »

Σεϋχέλλες ήταν το κράτος που εξορίστηκε ο Μάκαριος, και μετά από εκεί επέστρεψε στην Κύπρο και το 1960 ανέλαβε ως ο πρώτος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.  Λέτε να πήγε Σεϋχέλλες, ως ο τελευταίος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και μας το έχει για κρυφό;

Πάντως τουρκικές εφημερίδες γράφουν ότι πιθανόν μέχρι το τέλος του 2015 θα υπάρχει έτοιμο σχέδιο λύσης και το 2016 πάμε για δημοψήφισμα.

Καλό Δεκαπενταύγουστο, επί ευκαιρία. Βαράτε τώρα σχόλια από κάτω. Δημοκρατία έχουμε...

Γράφει το Κοράκι

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top