LIFESTYLE

Τρία τραγούδια του Βασίλη Καρρά που θα θυμόμαστε για πάντα

Τρία τραγούδια του Βασίλη Καρρά που θα θυμόμαστε για πάντα

Ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων από ανακοπή καρδιάς. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με κορωνοϊό, ενώ έπασχε από καρκίνο.

Γεννημένος σε ένα χωριό της Καβάλας, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά του ήταν μικρός και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο τραγούδι σε ηλικία 16 ετών.

Μία λαϊκή φωνή, ταυτίστηκε για δεκαετίες με τη βραδινή διασκέδαση, ξεκινώντας από τη Βόρεια Ελλάδα και σταδιακά πραγματοποιώντας τη μεγάλη κάθοδο στην Αθήνα και τις μεγάλες μουσικές σκηνές.

Το χαρακτηριστικό βάθος της φωνής του, η χροιά που ξεχώριζε ανάμεσα σε δεκάδες άλλες και η άνεσή του στην πίστα ήταν μερικά από τα στοιχεία που σφράγισαν την καριέρα του. Η αμεσότητά του με τον κόσμο τον έκανε εξαιρετικά δημοφιλή, ενώ την ίδια αγάπη λάμβανε και από τους δημιουργούς που του εμπιστευόντουσαν τα τραγούδια του.

Είχε συνεργαστεί με δεκάδες γνωστούς συνθέτες και στιχουργούς, ενώ πολλά από τα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό σε όλη την Ελλάδα αποτελούν δικές του δημιουργίες.

Όποιο είδος μουσικής κι αν ακούει κάποιος, δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει το ταλέντο του, την larger than life προσωπικότητά του και την καλοσύνη που έδειχνε σε όλη τη ζωή του.

Από την τεράστια δισκογραφία του, ξεχωρίσαμε τρία τραγούδια του που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε το 1994 και έδωσε στον Γιάννη Πάριο και την Κωνσταντίνα.

Την ίδια χρονιά έγραψε το Γέλα μου, το οποίο ερμήνευσε στα πρώτα της βήματα η Δέσποινα Βανδή.

Tη μεγάλη αυτή φωνή εμπιστεύτηκαν και οι Πυξ Λαξ και συγκεκριμένα ο Μάνος Ξυδούς, ο οποίος του έδωσε το τραγούδι Άστην να λέει.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top