Παράταση στο ωράριο των κέντρων αναψυχής – Έτσι θα λειτουργήσουν τις ημέρες των εορτών

Παράταση στο ωράριο των κέντρων αναψυχής – Έτσι θα λειτουργήσουν τις ημέρες των εορτών

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με το αίτημα του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής για παράταση του ωραρίου λειτουργίας των κέντρων αναψυχής τις ημέρες των εορτών.

Όπως αναφέρεται, με οδηγίες του Υπουργού Εσωτερικών έχει ενημερωθεί ο ΠΑΣΙΚΑ ότι, κατ’ εξαίρεση, τα κέντρα αναψυχής θα μπορούν να παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 4 π.μ. τις ακόλουθες ημερομηνίες: βράδυ 30 Δεκεμβρίου 2023 με ξημερώματα 31 Δεκεμβρίου 2023, βράδυ 31 Δεκεμβρίου 2023 με ξημερώματα 1 Ιανουαρίου 2024, βράδυ 1 Ιανουαρίου 2024 με ξημερώματα 2 Ιανουαρίου 2024, βράδυ 5 Ιανουαρίου με ξημερώματα 6 Ιανουαρίου 2024 και βράδυ 6 Ιανουαρίου 2024 με ξημερώματα 7 Ιανουαρίου 2024.

Τα μουσικοχορευτικά κέντρα, τα clubs-disco και τα νυκτερινά κέντρα θα μπορούν τις πιο πάνω μέρες να παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 5 π.μ..

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE