ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράταση στο ωράριο των κέντρων αναψυχής – Έτσι θα λειτουργήσουν τις ημέρες των εορτών

Παράταση στο ωράριο των κέντρων αναψυχής – Έτσι θα λειτουργήσουν τις ημέρες των εορτών

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με το αίτημα του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής για παράταση του ωραρίου λειτουργίας των κέντρων αναψυχής τις ημέρες των εορτών.

Όπως αναφέρεται, με οδηγίες του Υπουργού Εσωτερικών έχει ενημερωθεί ο ΠΑΣΙΚΑ ότι, κατ’ εξαίρεση, τα κέντρα αναψυχής θα μπορούν να παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 4 π.μ. τις ακόλουθες ημερομηνίες: βράδυ 30 Δεκεμβρίου 2023 με ξημερώματα 31 Δεκεμβρίου 2023, βράδυ 31 Δεκεμβρίου 2023 με ξημερώματα 1 Ιανουαρίου 2024, βράδυ 1 Ιανουαρίου 2024 με ξημερώματα 2 Ιανουαρίου 2024, βράδυ 5 Ιανουαρίου με ξημερώματα 6 Ιανουαρίου 2024 και βράδυ 6 Ιανουαρίου 2024 με ξημερώματα 7 Ιανουαρίου 2024.

Τα μουσικοχορευτικά κέντρα, τα clubs-disco και τα νυκτερινά κέντρα θα μπορούν τις πιο πάνω μέρες να παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 5 π.μ..

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρό τροχαίο στην Αγία Νάπα: Μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Βρέξιμο, νεροπίστολα και νερόφουσκες: Η «γέννηση» του κατακλυσμού και τα έθιμα στην ΚύπροΣοβαρό τροχαίο στην Αγία Νάπα: Μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε

Σοβαρό τροχαίο στην Αγία Νάπα: Μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε

Νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top