ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια μέρα προτίμησαν να βγουν οι Κύπριοι στις γιορτές – Ο λόγος ακύρωσης κρατήσεων και το πρόβλημα των επιχειρήσεων

Ποια μέρα προτίμησαν να βγουν οι Κύπριοι στις γιορτές – Ο λόγος ακύρωσης κρατήσεων και το πρόβλημα των επιχειρήσεων

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κύλισαν τα πράγματα στις γιορτές όσο αφορά τις επιχειρήσεις με μόνη δυσκολία την έλλειψη προσωπικού.

Ο Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ), Φάνος Λεβέντης μιλώντας στο ThemaOnline ανέφερε ότι «αυτοί που λειτούργησαν τις γιορτές είχαν κόσμο, είχαν κίνηση, ενώ αυτό που φάνηκε να βοήθησε πολύ ήταν η παράταση στα ωράρια»

«Θα ήταν αδύνατο να κλείσουν χώροι στις 2:00  το πρωί γιατί αυτό θα σήμαινε ότι στις 1:30 θα έπρεπε ο κόσμος να αρχίσει να αποχωρεί. Είναι λυπηρό που δεν είχαμε τις παρατάσεις και την περίοδο των Χριστουγέννων», πρόσθεσε.

Ακυρώσεις τελευταίας στιγμής

Όσο αφορά τις ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής που γίνονταν στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, ο κύριος Λεβέντης ανέφερε πως «τα πράγματα παραμονή Πρωτοχρονιάς και Πρωτοχρονιά ήταν καλύτερα. Υπήρξαν κάποιες ακυρώσεις αλλά όχι στον βαθμό των Χριστουγέννων με κύριο λόγο τις λοιμώξεις της περιόδου αυτής»

«Ο κόσμος φαίνεται να προτίμησε να βγει περισσότερο την παραμονή αλλά κυρίως την Πρωτοχρονιά, μετά που γύρισε ο χρόνος, παρά τα Χριστούγεννα ή την παραμονή των Χριστουγέννων»

Χώροι προτίμησης

Ερωτηθείς ποιοι ήταν οι χώροι που προτίμησαν οι πολίτες να πάνε για την έξοδό τους, ο Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής σημείωσε πως «όλα είχαν το δικό τους μερτικό, υπήρχε μια ισορροπία»

«Τα μουσικοχορευτικά κέντρα είναι τόσο λίγα που δεν μπορούν να απορροφήσουν όλο τον κόσμο. Είναι όμως και θέμα γούστου, υπάρχει το κοινό του κλαμπ και των μουσικοχορευτικών κέντρων και υπάρχει και το κοινό που θέλει κάτι πιο απλό», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας, ο κύριος Λεβέντης επισήμανε ότι «τα θέματα που εκκρεμούν για τις επιχειρήσεις είναι το θέμα με την έλλειψη προσωπικού και τα ωράρια που θα θέλαμε να εξεταστούν με προσοχή ώστε να είναι πιο διευρυμένα γιατί φαίνεται ότι δεν είναι ικανοποιητικά κατά τη χειμερινή περίοδο»

«Με το προσωπικό τώρα τις γιορτές υπήρχαν πάρα πολλές δυσκολίες είτε με τις λοιμώξεις είτε επειδή δεν επιθυμούσαν συγκεκριμένα ωράρια και μέρες και έτσι μεγάλωνε το πρόβλημα με την έλλειψη, αλλά έγιναν προσπάθειες και εξυπηρετήθηκε ο κόσμος», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top