Θα την «έκαναν» απο την Κύπρο με 95 χιλιάρικα μετρητά! – Τους πρόλαβαν στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας

Θα την «έκαναν» απο την Κύπρο με 95 χιλιάρικα μετρητά!  – Τους πρόλαβαν στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας

Δυο Ισπανοί θα αναχωρούσαν το βράδυ της Παρασκευής (11-9) για την Αθήνα...με 95 χιλιάδες ευρώ στο χέρι!

Μέλη της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία, ερεύνησαν χθες βράδυ στον αερολιμένα Λάρνακας, δύο πρόσωπα, τα οποία θα αναχωρούσαν με προορισμό άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά τον έλεγχο που τους έγινε, στην κατοχή του ενός προσώπου (άνδρας) ανευρέθηκε το χρηματικό ποσό των 50,000 ευρώ, ενώ στην κατοχή του δεύτερου (γυναίκα) ανευρέθηκε το προς εξαγωγή χρηματικό ποσό των 45,000 ευρώ, χωρίς τη σχετική άδεια από την Κεντρική Τράπεζα.

Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν στις Τελωνειακές Αρχές, οι οποίες ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE