Κοιμάται τα τελευταία πέντε χρόνια σε παγκάκι στάσης λεωφορείου στη Λεμεσό - Χρειάζεται βοήθεια

Κοιμάται τα τελευταία πέντε χρόνια σε παγκάκι στάσης λεωφορείου στη Λεμεσό - Χρειάζεται βοήθεια

Πολίτης της Κύπρου, κοιμάται τα τελευταία πέντε χρόνια σε παγκάκι.

Το φως της δημοσιότητας είδε η περίπτωση του κ.Χάρη. Σύμφωνα με ανάρτηση πολίτη, ισχυρίζεται ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ο κ.Χάρης είναι άστεγος και κοιμάται σε παγκάκι.

Οπως αναφέρεται στην ανάρτηση, η πολίτης εντόπισε τον κ.Χάρη να ξαπλώνει σε παγκάκι σκεπασμένος με κουβέρτα, καθώς έκανε πολύ κρύο. Δίπλα του κάποιες σακούλες με τρόφιμα και ρούχα, τα οποία είχαν αφήσει για τον κ.Χάρη άνθρωποι που γνώριζαν την ιστορία του.

Πληροφορίες του ThemaOnline , αναφέρουν ότι το Υφυπουργείο Πρόνοιας έχει ενημερωθεί για την περίπτωση του κ.Χάρη και γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις για διερεύνηση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις το Υφυπουργείο, ανταποκρίθηκε άμεσα και μετά από σχετικές διερευνήσεις εξασφάλισε στέγη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE