ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόπειρα φόνου στην Αγλαντζιά: Δεν έδωσε ακόμα κατάθεση ο 49χρονος - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Απόπειρα φόνου στην Αγλαντζιά: Δεν έδωσε ακόμα κατάθεση ο 49χρονος - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Στο «σκοτάδι» βρίσκονται ακόμα οι Αρχές αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (15/1) στην Αγλαντζιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Αστυνομία ανέμενε ότι θα δοθούν κατευθύνσεις στις οποίες θα κινηθούν οι έρευνες της Αστυνομίας από την κατάθεση του 49χρονου θύματος της απόπειρας φόνου ωστόσο μέχρι στιγμής ο 49χρονος αρνήθηκε και δεν έδωσε κατάθεση.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία αξιολογεί παράλληλα και τα βίντεο που παρέλαβε από παρακείμενα καταστήματα.

Υπενθυμίζεται ότι η εγκληματική ενέργεια διαπράχθηκε γύρω στις 5.15μμ., της 15ης Ιανουαρίου, όταν άγνωστος πυροβόλησε σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 49χρονος ως οδηγός και δύο ανήλικα παιδιά, στην οδό Λάρνακας στην Αγλαντζιά.

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, το θύμα «είναι γνωστό στην Αστυνομία» και στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών αξιολογούνται τα βίντεο που παραλήφθηκαν από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης παρακείμενων καταστημάτων με τους ανακριτές να ευελπιστούν ότι θα εντοπίσουν τεκμήρια που θα βοηθήσουν το ανακριτικό έργο.

Πρόσθεσε ότι από τη σκηνή παραλήφθηκαν τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, σημειώνοντας ότι αυτό που διερευνάται στο παρόν στάδιο είναι τα κίνητρα της εγκληματικής ενέργειας για να εντοπιστούν οι δράστες.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Ανδρέου είπε ότι το θύμα στο παρελθόν είχε απασχολήσει την Αστυνομία, αναφέροντας ότι στο πλαίσιο της διεξαγόμενης διερεύνησης της υπόθεσης τίθενται και όλα τα δεδομένα που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία. Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και υπό διερεύνηση, πρόσθεσε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top