ΗΠΑ: Δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν σε διάδρομο του αεροδρομίου της Βοστώνης

ΗΠΑ: Δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν σε διάδρομο του αεροδρομίου της Βοστώνης

Δύο αεροσκάφη της JetBlue συγκρούστηκαν στον διάδρομο προσγείωσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστώνης το πρωί της Πέμπτης, με το περιστατικό να επιβεβαιώνεται τόσο από την αεροπορική εταιρεία όσο και την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

«Ένα αεροσκάφος της JetBlue που εισήλθε σε λωρίδα αποπαγοποίησης διαδρόμου στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Βοστώνης, ήρθε σε επαφή με ένα άλλο αεροσκάφος της JetBlue που βρισκόταν σε παρακείμενη λωρίδα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο πτερύγιο του ενός και στο ουραίο τμήμα του άλλου», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η εταιρεία τόνισε πως δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί σε επιβάτες ή μέλη του πληρώματος σε κανένα από τα δύο αεροσκάφη, τα οποία θα τεθούν εκτός λειτουργίας για επισκευές.

«Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα της JetBlue και θα εργαστούμε για να προσδιορίσουμε πώς και γιατί συνέβη αυτό το περιστατικό», διευκρίνισε η αεροπορική εταιρεία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE