ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άμεσες ενέργειες της ΑΗΚ για επαναφορά ηλεκτροδότησης

Άμεσες ενέργειες της ΑΗΚ για επαναφορά ηλεκτροδότησης

Τα συνεργεία της ΑΗΚ εργάζονται αδιάκοπα από ψες βράδι για την επαναφορά της ηλεκτροδότησης αφού το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου, άφησε εκτεταμένες ζημιές στο Ηλεκτρικό Δίκτυο μέσης και χαμηλής τάσης. Λόγω του ανεμοστρόβιλου διακόπηκε η ηλεκτροδότηση στις περιοχές Γερμασόγειας, Μουτταγιάκα, Φοινικάρια, Ακρούντα, Μέρος Αγ Αθανασίου, Μέρος Παρεκκλησιάς.

Οι άνθρωποι της ΑΗΚ από τη πρώτη στιγμή βρίσκονται στους χώρους που έχουν επηρεαστεί και ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών κατόρθωσαν μέχρι τις 9.30 π.μ. να επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση με εναλλακτική τροφοδοσία από άλλους Υποσταθμούς. Παραμένουν στην περιοχή και εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς για την αντικατάσταση του καταστρεμένου εξοπλισμού και επιδιόρθωση των ζημιών. Λόγω των εκτεταμένων ζημιών η αποκατάσταση γίνεται σταδιακά, επομένως οι κάτοικοι των περιοχών Πανιώτη και Γερμασόγειας θα πρέπει να θεωρούν ότι οι ηλεκτρικές τους συσκευές είναι υπό τάση, δηλαδή ότι έχουν ρεύμα.

Το πιο πάνω αφορά τα υποστατικά και εγκαταστάσεις τα οποία υπέστησαν ζημιές λόγω του ανεμοστροβίλου. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως τα κομμένα καλώδια φέρουν ηλεκτρισμό γι’ αυτό

είναι εξαιρετικά επικίνδυνα και μόνο κατάλληλα εκπαιδευμένοι άνθρωποι της ΑΗΚ που φέρουν όλο των απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας μπορούν να πλησιάσουν. Απαγορεύεται να πλησιάσει οποιοδήποτε άλλο άτομο καθώς υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

Η ΑΗΚ βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την ταχύτερη δυνατή επιδιόρθωση των ζημιών με προβλεπόμενη ολοκλήρωση των εργασιών γύρω στις 7 το απόγευμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεοLIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top