Χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λεμεσό λόγω του ανεμοστρόβιλου - Διακοπές και σε άλλες περιοχές - Πίνακες

Χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λεμεσό λόγω του ανεμοστρόβιλου - Διακοπές και σε άλλες περιοχές - Πίνακες

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα παραμένουν από τις 3.20 τα ξημερώματα περιοχές στην επαρχία Λεμεσού, ύστερα από ζημιές που προκάλεσε ανεμοστρόβιλος στο δίκτυο της ΑΗΚ.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, στις 3.20 το πρωί ανεμοστρόβιλος προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο ηλεκτρικό δίκτυο μέσης και χαμηλής τάσης της ΑΗΚ επηρεάζονται περιοχές Γερμασόγεια, Μουτταγιάκα, Φοινικάρια, Ακρούντα, μέρος του Αγίου Αθανασίου, μέρος της Παρεκκλησιάς και μέρος του Ακρωτηρίου το οποίο ωστόσο αναμένεται σύντομα να επανέλθει.

Πρόσθεσε ότι υπάρχουν αρκετοί ξεριζωμένοι πάσσαλοι της ΑΗΚ, πολλές κομμένες γραμμές και μετασχηματιστές. Σημείωσε ότι η επαναφορά της ηλεκτροδότησης θα πάρει χρόνο λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης.

«Η ζημιά είναι μεγάλη, η κατάσταση είναι επικίνδυνη, τα συνεργεία της ΑΗΚ είναι επί ποδός από την πρώτη στιγμή, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών και εργάζονται πυρετωδώς για την όσο το δυνατό συντομότερη επιδιόρθωσης των ζημιών και επαναφορά της ηλεκτροδότησης», ανέφερε η κα. Παπαδοπούλου, σημειώνοντας ότι η ΑΗΚ ζητά την κατανόηση του κόσμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE