ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχάλης Ππεκρής: «Γνωρίζω τι χρειάζεται η Λάρνακα» - «Είναι ο άνθρωπος της δράσης» το πρώτο σχόλιο της Αννίτας

Μιχάλης Ππεκρής: «Γνωρίζω τι χρειάζεται η Λάρνακα» - «Είναι ο άνθρωπος της δράσης» το πρώτο σχόλιο της Αννίτας

Ο Μιχάλης Ππεκρής είναι ο εκλεκτός του ΔΗΣΥ για τη Λάρνακα, με την απόφαση να ανακοινώνεται επίσημα 

Η πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, προέβη σε δηλώσεις κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης.

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός προχωρά οργανωμένα και μεθοδικά για να δώσει με επιτυχία τη μάχη των εκλογών του ερχόμενου Ιουνίου. Χρειάζονται άνθρωποι με προσόντα, ικανότητες και όραμα για να υπηρετήσουν τους πολίτες. Σήμερα επιθυμώ να ανακοινώσω την εισήγησή μου για τον Δήμο Λάρνακας.

Είναι ο Μιχάλης Ππεκρής, ένας νέος, επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Είναι πεποίθησή μου ότι ο Μιχάλης ενσαρκώνει και συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που αναζητούμε. Η πορεία του δείχνει άνθρωπο της δράσης, του αποτελέσματος και της διάθεσης για προσφορά στους συμπολίτες μας.

Τα προσόντα του και οι επιτυχίες του στη διοίκηση επιχειρήσεων, καθώς και οι εμπειρίες του ως πρώην δημοτικός σύμβουλος, καταδεικνύουν πως είναι η ισχυρή εκείνη προσωπικότητα που μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας για τη Λάρνακα που μας αξίζει.

Είναι άνθρωπος που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Λάρνακα καθημερινά. Γνωρίζει τα προβλήματά της αλλά γνωρίζει και τις λύσεις που πρέπει τάχιστα να προωθηθούν. Ο Μιχάλης Ππεκρής έχει συνεπώς εκείνα τα εχέγγυα που θέλουμε αλλά και τα προσόντα και το όραμα να υπηρετήσει με επιτυχία τους δημότες της Λάρνακας. Αυτή θα είναι η εισήγησή μου στα συλλογικά όργανα της Παράταξης», ανέφερε η κα. Δημητρίου.

«Έμαθα να λέω τα πράγματα με το όνομά τους»

«Θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού για τα καλά της λόγια καθώς και για την ευκαιρία που μου δίνει να απευθυνθώ στους συνδημότες μου.

Είμαι έτοιμος να αναλάβω τη μεγάλη ευθύνη. Να σηκώσω μανίκια και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζω τι χρειάζεται η Λάρνακα για να πάει μπροστά.

Έμαθα να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Η Λάρνακα έχει βιώσει μεγάλες αλλαγές τα τελευταία χρόνια, όμως αυτά που πρέπει να γίνουν είναι περισσότερα.

Πιστεύω πως την επόμενη πενταετία πρέπει να βάλουμε τα θεμέλια για τη Λάρνακα των επόμενων δεκαετιών και των επόμενων γενιών. Θα απευθυνθώ σε όλους τους συνδημότες μου ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

Καταθέτοντας νέες ιδέες, προτάσσοντας τη συλλογικότητα και την αποφασιστικότητα. Να εργαστούμε σκληρά για την υλοποίηση ενός οράματος για μια Λάρνακα που θα είμαστε όλοι περήφανοι.

Ευχαριστώ και πάλι την Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη», είπε ο Μιχάλης Πεκρής.

Το Who is who του

Ο Μιχάλης Ππεκρής κατάγεται από τη Βατυλή και διαμένει στη Λάρνακα.

Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και διαφήμιση στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε ως Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας και διετέλεσε διοικητικό στέλεχος της Ανόρθωσης και αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Είναι ο ιδρυτής και διευθυντής των εταιρειών Argomax Ltd, Diamond Valley Abattoir Ltd και Zebraninco Consulting.

Εργάζεται ως διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης στην εταιρεία G.I.P (Green Innovation Project).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στο νοσοκομείο κολυμβητής: Κινδύνευσε στις Θαλασσινές σπηλιές - Διασώθηκε από ελικόπτερο

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα - Ερασιτέχνης μετεωρολόγος εξηγεί στο «Τ» πως προβλέπει τον καιρό μέσα από το φεγγάρι και την φύση

Πόσα ανήλικα παιδιά έλαβαν ΕΕΕ το 2023 - Τα εκατομμύρια που πλήρωσε το κράτος

Θρήνος και θλίψη - Πέθανε η 8χρονη Καισσαριανή από τον Κορμακίτη - «Ένας πραγματικός άγγελος»

Βρήκαν στο σπίτι της τον συνεργό της - Φόρεσαν χειροπέδες σε γυναίκα και άνδρα στη Λευκωσία για κλοπή περιπτέρουΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

Η Κύπρος προσπαθεί να έχει ρόλο διαμεσολαβητή, καθιστώντας σαφές προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι μια περαιτέρω κλιμάκωση δεν είναι προς το συμφέρον καμίας χώρας και ότι η κρίση αυτή δεν μπορεί να διευθετηθεί με στρατιωτικά μέσα, δήλωσε για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top