LIFESTYLE

Famagusta: Το spoiler του Στέφανου Μιχαήλ για τη σειρά

Famagusta: Το spoiler του Στέφανου Μιχαήλ για τη σειρά

Ο Στέφανος Μιχαήλ μίλησε σε συνέντευξή του για το «Famagusta» και έδωσε στο τηλεοπτικό κοινό μια μικρή γεύση από όσα θα ακολουθήσουν, κάνοντας και μια αποκάλυψη για τις εξελίξεις στη σειρά.

Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και είπε για τη σειρά: «Ο Κλεάνθης δεν εκβιάζει ουσιαστικά τον Θοδωρή απλά νιώθει βάρος στη συνείδησή του γιατί το γνωρίζει. Θα κατηγορηθεί ένας αθώος άνθρωπος, λογικό να αισθάνεται έτσι» ανέφερε ο Κύπριος ηθοποιός για τον μοναδικό ήρωα που γνωρίζει την αλήθεια.

Παρά την πίεση της Δάναης Μπάρκα και των συνεργατών της στην εκπομπή, ο Στέφανος Μιχαήλ δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Άλλωστε, όπως έχουμε παρακολουθήσει, ανέλπιστος σύμμαχος του Θοδωρή στη Famagusta αποδεικνύεται η Κατερίνα, η συνεργάτης του Μάικλ. «Θα έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί θα στριμωχτεί πάρα πολύ ο Μάικλ εξαιτίας της» είπε.

Επιστρέφοντας στον ρόλο του, ο Στέφανος Μιχαήλ περιγράφει τα συναισθήματα του Θοδωρή, λέγοντας: «Έχει τύψεις, απλά όπως ήρθαν τα πράγματα νομίζω ότι δεν έχει σκοπό να ομολογήσει. Θα μπορούσε όμως να σπάσει κάποιος άλλος». Παράλληλα, αφήνει να εννοηθεί πως η προσπάθεια του με τη Δάφνη να αποκτήσουν παιδί, ενδεχομένως να αποδώσει στο εγγύς μέλλον.

«Ο Θοδωρής θα ήθελε να τελειώσουν όλα αυτά. Δεν θα ήθελε να πάει στη φυλακή. Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα… και το πώς θα εξελιχθούν και μετά από αυτές τις εξελίξεις. Γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα» λέει, εντείνοντας την αγωνία των τηλεθεατών.

Ο Στέφανος Μιχαήλ δηλώνει άλλωστε ενθουσιασμένος με τον τρόπο που παρουσιάζονται οι χαρακτήρες στη σειρά Famagusta. «Είναι απίστευτο το πώς εξελίσσεται η ζωή του κάθε χαρακτήρα σε αυτή τη σειρά. Είναι τρομακτικό, έχει τόσο ενδιαφέρον, έχει τόσα σκαμπανεβάσματα» δήλωσε ο Στέφανος Μιχαήλ.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top