ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2024: Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Σκαρίνου ανακοίνωσε ο Αβραάμ Χριστοφόρου

Εκλογές 2024: Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Σκαρίνου ανακοίνωσε ο Αβραάμ Χριστοφόρου

Ανακοίνωσε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Σκαρίνου, ο Αβραάμ Χριστοφόρου (Μίμης).

Σε γραπτή δήλωση του αναφέρει τα εξής:

Φίλες και φίλοι,

Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις με τους κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος Σκαρίνου, αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Αντιδημάρχου Σκαρίνου.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, με την ιδιότητα μου ως Πρόεδρος του Κέντρου Νεότητας αλλά και ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας, είχα μια ειλικρινή και αμφίδρομη επικοινωνία με τους κατοίκους, αλλά κυρίως με τους νέους, οι οποίοι με παρότρυναν να διεκδικήσω την παρούσα θέση.

Με εφόδια τις ακαδημαϊκές μου γνώσεις, την εμπειρία μου μέσα από την ενασχόληση μου στα κοινά αλλά και την επαγγελματική μου ιδιότητα ως Δημοσιογράφος, εξαγγέλλω επίσημα την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για την Αντιδημαρχία Σκαρίνου, ώστε να αναλάβω τα ηνία του Δημοτικού Διαμερίσματος αλλά και να συνεργαστώ με σύμπνοια και κλίμα ενότητας με τον Δήμαρχο, τον/την Δημοτικό Σύμβουλο Σκαρίνου καθώς και το υπόλοιπο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο απαρτίζεται από τα Δημοτικά Διαμερίσματα Πάνω Λευκάρων, Κόρνου, Κάτω Λευκάρων, Δελίκηπου, Βάβλας, Λάγειας και Σκαρίνου.

Στόχος και επιδίωξη μου, είναι να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος Δήμος, να υλοποιηθούν αναπτυξιακά έργα, να επιλυθούν προτίστως προβλήματα τα οποία θα παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες κατά την διάρκεια υλοποίησης της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το βάρος της οποίας θα επομιστεί το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και παράλληλα να εξευρεθούν λύσεις για χρόνια προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, η οποία θα επιδιώξω να διεξαχθεί χωρίς οποιεσδήποτε υπερβολές και εντάσεις, δεν θα ακούσετε λόγους που δεν πρέπει να ψηφίσετε την ανθυποψήφια μου, αλλά θ’ ακούσετε σίγουρα αρκετούς λόγους για να υποστηρίξετε τη δική μου υποψηφιότητα.

Απευθύνομαι σε όλες και σε όλους, για να φτιάξουμε μαζί μια καλύτερη Σκαρίνου, όπως, την οραματιστήκαμε και σας καλώ να συμμετάσχετε στην εκλογική διαδικασία της 9ης Ιουνίου.

Αβραάμ Χριστοφόρου

Ανεξάρτητος Υποψήφιος

Αντιδήμαρχος Σκαρίνου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, καθώς το Ισραήλ αποφάσισε οτι θα ανταπαντήσει στο Ιράν, όπως δήλωσε ανώτατος κρατικός αξιωματούχος . Μια εκ νέου επίθεση στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία,θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top