Γιώργος Γιαννιάς: Συγκίνησε σε ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του - «Κανείς δεν θα γεμίσει το κενό σου»

Γιώργος Γιαννιάς: Συγκίνησε σε ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του - «Κανείς δεν θα γεμίσει το κενό σου»

O Γιώργος Γιαννιάς, μόλις λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, αποχαιρέτησε και τη μητέρα του, που πέθανε πριν από λίγες μέρες και η κηδεία της έγινε το πρωί της Παρασκευής 1η Μαρτίου.

Με νέα ανάρτηση στα social media, ο τραγουδιστής ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε: «Καίγομαι και σιγολιώνω μανούλα μου.. Αγάπη μου ανεπανάληπτη και απίθανη..καμία και κανείς δε θα γεμίσει το κενό σου, κενό θα μείνει..αιώνας τα δευτερόλεπτα χωρίς εσένα και τη γλυκιά σου φωνή. Ζωή μου και καλέ μου άνθρωπε με ψυχή παιδιού, χωρίς ίχνος πονηριάς..εύχομαι να αξιωθώ να μεγαλώσω τα δικιά μου παιδιά όπως μας έμαθες εσύ! ΣΑΓΑΠΩ».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE