ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Νέα καταγγελία γονέων ότι το παιδί τους είναι θύμα σχολικού εκφοβισμού

Βόλος: Νέα καταγγελία γονέων ότι το παιδί τους είναι θύμα σχολικού εκφοβισμού

Επισκέφτηκαν τη Διεύθυνση του Γυμνασίου στην Ν. Ιωνία όπου φοιτά το παιδί τους, ενημερώνοντας την ότι το παιδί τους είναι θύμα σχολικού εκφοβισμού και ότι επιστρέψει στο σπίτι, πολλές φορές χτυπημένο, με σχισμένα και βαμμένο τετράδια. Στις εκκλήσεις των γονέων για να προστασία του παιδιού τους, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, δεν επιδείχθηκε η δέουσα σοβαρότητα.

Αυτό που έκανε τους γονείς να προσφύγουν τόσο στο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκράτη Σαβελίδη (δύο φορές) όσο και εν τέλει να απευθυνθούν και στην Εισαγγελία ήταν το γεγονός ότι ενώ το παιδί μετά από επεισόδιο που διαδραματίστηκε εντός της τάξης, ζήτησε να φύγει από την τάξη και να επικοινωνήσει με τους γονείς τους, αλλά δεν του επιτράπηκε.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκράτης Σαβελίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ επιβεβαίωσε την καταγγελία των γονέων και την επικοινωνία που είχε μαζί τους και ήδη διερευνάται εντός σχολικής μονάδας το περιστατικό, δίνοντας όπως μας είπε τις απαραίτητες οδηγίες για την αντιμετώπιση του θέματος και την προστασία του μαθητή, στο πλαίσιο της ενδοσχολικής αντιμετώπισης .

Όλα αυτά βλέπουν το φως της δημοσιότητας ενώ σήμερα στις 12 το μεσημέρι, η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή θα ανοίξει την συζήτηση για την Δημοκρατία στη σχολική ζωή, μια ημερίδα με θέμα “Δημοκρατική παιδεία και ζωή στο σχολείο” στην οποία θα μιλήσουν πανεπιστημιακοί και ειδικοί επί του θέματος

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top