ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Θανάση: «Δεν θέλω να συνεχίσουν να προσβάλουν άλλο την μνήμη του παιδιού μου»

Υπόθεση Θανάση: «Δεν θέλω να συνεχίσουν να προσβάλουν άλλο την μνήμη του παιδιού μου»

Στην τελική ευθεία η υπόθεση του θανάτου του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, καθώς η δικαστής, αναμένεται να ανακοινώσει της απόφαση της, στις 10 Μαΐου.

Η πλευρά της οικογένειας του Θανάση, υποστηρίζει πως ο Θανάσης Νικολάου δολοφονήθηκε, παρουσιάζοντας μαρτυρίες ειδικών. Από την άλλη πλευρά η Εισαγγελία, ακολουθεί την γραμμή της αυτοκτονίας, καταλήγοντας με εισήγηση στην δίκη της Πέμπτης (28/3) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ότι εφόσον δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια θανάτου του Θανάση Νικολάου , το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας, να παραμείνει ανοιχτό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου για ακόμα μια φορά, ανέφερε τα στοιχεία τα οποία οδηγούν στη δολοφονία του γιου της, τονίζοντας πως θα πρέπει να σταματήσει η συγκάλυψη και να φανεί η αλήθεια.

«Δεν θέλω να να συνεχίσουν να προσβάλουν άλλο την μνήμη του παιδιού μου».

Η Μιράντα Σκέττου, Πρόεδρος Παγκύπριας Επιτροπής Μητέρων- Συγγενών Εθνοφρουρών, μίλησε στην εκπομπή για τη συμπαράσταση της στην οικογένεια του Θανάση αναφέροντας:

«Πάμε εκεί σαν μάνες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους για 18 ολόκληρα χρόνια τα δίνουν σε αυτή την πολιτεία να υπηρετήσουν την πατρίδα και να μας τα επιστρέψουν πίσω ακριβώς όπως τα δώσαμε, τουλάχιστον εν καιρώ ειρήνης. Τον γιο της κυρίας Ανδριάνας δεν της τον επέστρεψαν πίσω όπως τον έδωσε. Μονό και μόνο για αυτό οφείλουν τουλάχιστον να της δώσουν μια απάντηση, γιατί δεν επέστρεψε στην αγκαλιά της ο Θανάσης όπως περιμένουν όλες οι Ανδριάνες να γίνει με τα δικά τους παιδιά;»

Ενώ συνέχισε λέγοντας «Στην Κύπρο η δικαιοσύνη κακοποιείται από αυτούς που όφειλαν να την υπηρετήσουν» .

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top