«Είναι πολύ sexy αυτό που φοράς ρε Χριστιάνα»! Ντράπηκε η Αριστοτέλους άλλα έκανε τη στροφή και μας πέταξε τα μάτια έξω! Θεα!

«Είναι πολύ sexy αυτό που φοράς ρε Χριστιάνα»! Ντράπηκε η Αριστοτέλους άλλα έκανε τη στροφή και μας πέταξε τα μάτια έξω! Θεα!

Aπο όλα είχε το χθεσινό live των καλλιστείων!

Απο διαμάχες μεταξύ της Χριστιάνας Αριστοτέλους και κριτικής επιτροπής… μέχρι και «κοκκινίσματα»!

Της Έλενας Τσιακούπη

Γιατί το λέμε;; Εμ τι ήθελε η Κλέλια Γιασεμίδου να ζητήσει απο την Χριστιάνα Αρισοτοτέλους να κάνει μια στροφή….για να δουν οι τηλεθεατές την «καυτή» τουαλέτα που φορούσε δια χειρός Έφης Παπαϊωάννου!

Η Χριστιάνα κοκκίνισε απο ντροπή και απάντησε το κορίτσι των backstage «Και εγώ θα ήθελα να κάνεις τούμπα αλλά δεν στο ζήτησα»! Παρ΄όλα αυτά δεν χάλασε χατίρι και έκανε την στροφή, όπου αποκαλύφθηκε το διαφανές σημείο στα δεξιά και αριστερά της δημιουργίας...πράγμα που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν τελικά η παρουσιάστρια φορούσε εσώρουχο!

Να σημειωθεί πως το σέξυ συγκεκριμένο φόρεμα, φόρεσε και η Δέσποινα Βανδή στον τελικό του «The voice»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE