LIFESTYLE

Φωνές και κλάματα στα παρασκήνια του Star Κύπρος 2015! Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Φωνές και κλάματα στα παρασκήνια του Star Κύπρος 2015! Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Ασφυκτικά γεμάτο από πολύ νωρίς ήταν το πλατό στο κανάλι του Αρχαγγέλου, αφού συγγενείς και φίλους των φιναλίστ των καλλιστείων αλλά και από άτομα που επιμελούνται τις εμφανίσεις των κοριτσιών (make up, μαλλιά).

Στο δεύτερο live είχαμε και την πρώτη αποχώρηση από τα καλλιστεία, με την Μαλβίνα Ηλία να αποχαιρετά κοινό και κριτική επιτροπή, ευχαριστώντας παράλληλα για την ευκαιρία που της δόθηκε να βρεθεί στον διαγωνισμό. Η 18χρονη μάλιστα παρά την αποχώρηση της έδειχνε ευδιάθετη στα παρασκήνια του σόου, θέλοντας να απολαύσει τις τελευταίες της στιγμές ως διαγωνιζόμενη. Κάποιες κοπέλες όμως δεν ήταν τόσο ψύχραιμες….

Συγκεκριμένα διαγωνιζόμενη μετά την κριτική που δέχτηκε και ίσως λόγω του υπερβολικού της άγχους, σε κάποια στιγμή που το σόου ήταν σε εξέλιξη, έβαλε τα κλάματα στα παρασκήνια, με άτομο από την παραγωγή να την οδηγεί έξω ώστε να την ηρεμήσει και να μπορέσει έτσι να συνεχίσει κανονικά στο υπόλοιπο της βραδιάς.

Μια άλλη νεαρή κοπέλα τα είχε με την τύχη της στα παρασκήνια, θεωρώντας ότι το αποτέλεσμα των φωτογραφιών της την αδικεί, αφού όπως χαρακτηριστικά έλεγε «δεν έχει φωτογένεια» με αποτέλεσμα και η βαθμολογία τις να είναι χαμηλή σε σχέση με την αξία της.

Οι περισσότερες από τις διαγωνιζόμενες πάντως, παρά την κριτικη που άκουσαν και τις βαθμολογίες (2 και 3 ) που δέχτηκαν δεν αποχωρίστηκαν λεπτό το χαμόγελο τους, αποδεικνύοντας πως δεν θα αφήσουν τίποτα να τους χαλάσει τη διάθεση αλλά και τα όνειρα να φτάσουν ψηλά.

Αυτοί όμως που είχαν την περισσότερη δουλειά χθες βράδυ (Κυριακή) και κυριολεκτικά δεν ξεκουράστηκαν λεπτό ήταν η ομάδα από τις κοπέλες και τους κομμωτές που επιμελούνταν το μακιγιάζ και τα χτενίσματα των διαγωνιζομένων, αφού έπρεπε σε κάθε ευκαιρία να φρεσκάρουν τα μοντέλα, ώστε να δείχνουν αψεγάδιαστες στον φακό.

Πρόκειται για τους αφανείς ήρωες και ηρωίδες του διαγωνισμού που με τη δική τους προσπάθεια και σκληρή δουλειά το Star Κύπρος 2015 διεξάγεται ομαλά και χωρίς προβλήματα! Μπράβο σε όλους τους!

Σ.Σ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top