ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γενικός Εισαγγελέας: «Αναμένονται εξελίξεις για τη Μονή Αββακούμ - Δόθηκαν οδηγίες»

Γενικός Εισαγγελέας: «Αναμένονται εξελίξεις για τη Μονή Αββακούμ - Δόθηκαν οδηγίες»

Δόθηκαν οδηγίες στην τελευταία συνάντηση στις ομάδες που ερευνούν την υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ και αναμένεται ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ τη Δευτέρα ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Γιώργος Σαββίδης. 

Ο κ. Σαββίδης απαντούσε σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για το θέμα μετά από διάλεξη που έδωσε σε τελειόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα «Το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης».

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση Αββακούμ, απάντησε ότι είναι γνωστόν ότι την περασμένη βδομάδα συγκάλεσε σύσκεψη όλων των ομάδων που διερευνούν τις διάφορες πτυχές της υπόθεσης αυτής.

Πρόσθεσε ότι «επρόκειτο για μια μακρά σύσκεψη, πέραν των τριών ωρών, στην οποία η κάθε ομάδα εξήγησε τόσο στον ίδιο, όσο και στο Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, Σάββα Αγγελίδη, την πορεία των ανακρίσεων και για το ποιες είναι οι υποθέσεις οι οποίες εξετάζουν», σημειώνοντας ότι δόθηκαν στον ίδιο και διάφορα σημειώματα.

Ο Γενικός Εισαγγελέας ανέφερε ότι δόθηκαν κάποιες οδηγίες στα πλαίσια της συζήτησης σημειώνοντας ότι «αναμένω ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις οπότε και θα συγκαλέσουμε ξανά νέα σύσκεψη για να δούμε πως προχωρά το θέμα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top