ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επένδυση στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας

Επένδυση στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας

Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιχειρήσεων στο θέμα της Κυβερνοασφάλειας, με πρωτοβουλία του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) σε συνεργασία με την Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας (ΑΨΑ), συνδιοργανώθηκε το δεύτερο «Cyber Security Weekend» από τις 12 μέχρι τις 14 Απριλίου 2024, στην Λάρνακα.

Στο Cyber Security Weekend συμμετείχαν στελέχη από τη διοίκηση και την τεχνική ομάδα 10 εταιρειών.

Στο πλαίσιο της όλης οργάνωσης, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν εκτενώς για θέματα Κυβερνοασφάλειας σε θεωρητικό επίπεδο από εμπειρογνώμονες, τόσο για θέματα πολιτικής, κουλτούρας αλλά και τεχνικής φύσεως.

Πρόσθετα, οι συμμετέχοντες είχαν κατ’ ιδίαν προκαθορισμένες συναντήσεις (B2B) με εξειδικευμένες εταιρείες του τομέα της Κυβερνοασφάλειας, με στόχο τη σύμπραξη συνεργειών.

Η πρωτοβουλία του Κυπριακού Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας προσέλκυσε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και στόχος είναι η καθιέρωση του Cyber Security Weekend, σε ετήσια βάση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 10 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφίαΑναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top