ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου κ. Αβραάμ Μουλαζίμης στο Μέγα Απόδειπνο στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου 

Ο Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου κ. Αβραάμ Μουλαζίμης στο Μέγα Απόδειπνο στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου 

Την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, ο κ. Αβραάμ Μουλαζίμης, Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου, τίμησε με την παρουσία του το Μέγα Απόδειπνο στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου.

Στο τέλος της Ιερής Ακολουθίας, ο κ. Αβραάμ Μουλαζίμης είχε την τιμή να απονείμει τα βραβεία του Περιβολιού του Αγίου Λαζάρου στα μέλη της Χορωδίας Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Άγιος Επιφάνιος.

Ευκαιρίας δοθείσης, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον κ. Αβραάμ Μουλαζίμη, για τη γενναιοδωρία και την ανεκτίμητη υποστήριξή του προς την εκκλησία και την κοινότητα μας. Η παρουσία του στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής του στην προαγωγή των πνευματικών και κοινωνικών αξιών, οι οποίες εδραιώνουν την ενότητα και την ευημερία, όχι μόνο στη μεγάλη κοινότητα του Περιβολιού Του Αγίου Λαζάρου, αλλά και πέραν αυτής. Η ενεργή συμμετοχή και υποστήριξή του αποτελούν πρότυπο για την προώθηση της κοινοτικής συνοχής και της πνευματικής ευημερίας.

Ο Αβραάμ Μουλαζίμης είναι ένας τίμιος, σεμνός, ταπεινός, γενναιόδωρος και προσιτός άνθρωπος που βοηθάει και στηρίζει όλο τον κόσμο. Για μας αποτελεί μεγάλη τιμή η εδώ του παρουσία και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το εκκλησιαστικό μας έργο.

Το Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου

Δείτε βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υπό εξαήμερη κράτηση ο 26χρονος που φέρεται να κατέγραφε γυναίκες στις παραλίες - Στις 6 οι καταγγελίες

Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο – Συγκρούστηκαν δύο οχήματα – Δείτε βίντεο

EURO 2024: Σόκ στο Πολωνία-Αυστρία - Οπαδός έπεσε στο κενό...

Άρχισαν να πέφτουν βροχές στα ορεινά - Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση - Δείτε βίντεο

Ανησυχούν τα αυξημένα περιστατικά κοκκύτη και ιλαρά στο Μακάρειο – Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς

22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top