ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου κ. Αβραάμ Μουλαζίμης στο Μέγα Απόδειπνο στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου 

Ο Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου κ. Αβραάμ Μουλαζίμης στο Μέγα Απόδειπνο στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου 

Την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, ο κ. Αβραάμ Μουλαζίμης, Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου, τίμησε με την παρουσία του το Μέγα Απόδειπνο στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου.

Στο τέλος της Ιερής Ακολουθίας, ο κ. Αβραάμ Μουλαζίμης είχε την τιμή να απονείμει τα βραβεία του Περιβολιού του Αγίου Λαζάρου στα μέλη της Χορωδίας Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Άγιος Επιφάνιος.

Ευκαιρίας δοθείσης, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον κ. Αβραάμ Μουλαζίμη, για τη γενναιοδωρία και την ανεκτίμητη υποστήριξή του προς την εκκλησία και την κοινότητα μας. Η παρουσία του στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής του στην προαγωγή των πνευματικών και κοινωνικών αξιών, οι οποίες εδραιώνουν την ενότητα και την ευημερία, όχι μόνο στη μεγάλη κοινότητα του Περιβολιού Του Αγίου Λαζάρου, αλλά και πέραν αυτής. Η ενεργή συμμετοχή και υποστήριξή του αποτελούν πρότυπο για την προώθηση της κοινοτικής συνοχής και της πνευματικής ευημερίας.

Ο Αβραάμ Μουλαζίμης είναι ένας τίμιος, σεμνός, ταπεινός, γενναιόδωρος και προσιτός άνθρωπος που βοηθάει και στηρίζει όλο τον κόσμο. Για μας αποτελεί μεγάλη τιμή η εδώ του παρουσία και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το εκκλησιαστικό μας έργο.

Το Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου

Δείτε βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕΠώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Ενώ διανύουμε τα τελευταία λίγα μέτρα πριν από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, στα κομματικά επιτελεία αιωρείται ένας μεγάλος προβληματισμός για τις επιλογές τις οποίες θα κάνουν οι ψηφοφόροι, στην κάλπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top