ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου κ. Αβραάμ Μουλαζίμης στο Μέγα Απόδειπνο στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου 

Ο Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου κ. Αβραάμ Μουλαζίμης στο Μέγα Απόδειπνο στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου 

Την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, ο κ. Αβραάμ Μουλαζίμης, Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου, τίμησε με την παρουσία του το Μέγα Απόδειπνο στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου.

Στο τέλος της Ιερής Ακολουθίας, ο κ. Αβραάμ Μουλαζίμης είχε την τιμή να απονείμει τα βραβεία του Περιβολιού του Αγίου Λαζάρου στα μέλη της Χορωδίας Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Άγιος Επιφάνιος.

Ευκαιρίας δοθείσης, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον κ. Αβραάμ Μουλαζίμη, για τη γενναιοδωρία και την ανεκτίμητη υποστήριξή του προς την εκκλησία και την κοινότητα μας. Η παρουσία του στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής του στην προαγωγή των πνευματικών και κοινωνικών αξιών, οι οποίες εδραιώνουν την ενότητα και την ευημερία, όχι μόνο στη μεγάλη κοινότητα του Περιβολιού Του Αγίου Λαζάρου, αλλά και πέραν αυτής. Η ενεργή συμμετοχή και υποστήριξή του αποτελούν πρότυπο για την προώθηση της κοινοτικής συνοχής και της πνευματικής ευημερίας.

Ο Αβραάμ Μουλαζίμης είναι ένας τίμιος, σεμνός, ταπεινός, γενναιόδωρος και προσιτός άνθρωπος που βοηθάει και στηρίζει όλο τον κόσμο. Για μας αποτελεί μεγάλη τιμή η εδώ του παρουσία και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το εκκλησιαστικό μας έργο.

Το Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου

Δείτε βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top