Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το προηγούμενο νυφικό υπάρχει, δεν κόστισε, 20 ευρώ έκανε

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το προηγούμενο νυφικό υπάρχει, δεν κόστισε, 20 ευρώ έκανε

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να παντρευτεί τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο ήταν παντρεμένη στο παρελθόν.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού την Παρασκευή 26 Απριλίου.

Σε ερώτηση για το αν θα έκανε πρωινή εκπομπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Θεωρώ ότι έχει πάρα πολλή δουλειά, είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι μια άλλη συνθήκη, ντάξει δεν είναι κάτι που το γνωρίζω, οπότε δεν ξέρω. Αυτή τη στιγμή, όχι, δεν θα μου άρεσε σαν εικόνα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE