Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το προηγούμενο νυφικό υπάρχει, δεν κόστισε, 20 ευρώ έκανε

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το προηγούμενο νυφικό υπάρχει, δεν κόστισε, 20 ευρώ έκανε

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να παντρευτεί τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο ήταν παντρεμένη στο παρελθόν.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού την Παρασκευή 26 Απριλίου.

Σε ερώτηση για το αν θα έκανε πρωινή εκπομπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Θεωρώ ότι έχει πάρα πολλή δουλειά, είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι μια άλλη συνθήκη, ντάξει δεν είναι κάτι που το γνωρίζω, οπότε δεν ξέρω. Αυτή τη στιγμή, όχι, δεν θα μου άρεσε σαν εικόνα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης από τις διεθνείς αγορές προς την κυπριακή οικονομία χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την υπερκάλυψη κατά 16 φορές της πρόσφατης έκδοσης ομολόγου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι προσφορές ανήλθαν στα 16,5 δισεκατομμύρια ευρώ, για άντληση 1 δισεκατομμυρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE