ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκαθαρίζει ο ΔΗΣΥ για μέλος του - «Τα δύο πρόσωπα δεν έχουν κανένα οικογενειακό ή άλλο δεσμό»

Ξεκαθαρίζει ο ΔΗΣΥ για μέλος του - «Τα δύο πρόσωπα δεν έχουν κανένα οικογενειακό ή άλλο δεσμό»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επαρχιακή Γραμματεία Λεμεσού του ΔΗΣΥ σημειώνοντας πως «οφείλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας αλλά και τους πολίτες της Λεμεσού για ένα θέμα που έχει υποπέσει στην αντίληψή μας σχετικά με τους υποψηφίους για τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού».

«Επιβάλλεται να ξεκαθαρίσουμε την παρεξήγηση που αφορά το μέλος μας κ. Ανδρέα Τσουλόφτα (Πρόεδρο του ΕΒΕΛ) και τον υποψήφιο κ. Γιάννη Τσουλόφτα. Τα δύο πρόσωπα δεν έχουν κανένα οικογενειακό ή άλλο δεσμό.

Υπογραμμίζουμε πως για τον Πρόεδρο του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού, ο ΔΗΣΥ Λεμεσού στηρίζει τον Ανεξάρτητο Υποψήφιο κ. Βασίλη Δημητριάδη (τέως Υφυπουργός Ναυτιλίας), ο οποίος μέσα από την εμπειρία του στο Δημόσιο Τομέα, τόσο από θέσεις τεχνοκράτη όσο και από θέση πολιτικής ευθύνης, απέδειξε πως είναι ο καταλληλότερος για να αναλάβει τη διαμόρφωση αυτού του νέου οργανισμού».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του ΡαϊσίΔυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top