Ξεκαθαρίζει ο ΔΗΣΥ για μέλος του - «Τα δύο πρόσωπα δεν έχουν κανένα οικογενειακό ή άλλο δεσμό»

Ξεκαθαρίζει ο ΔΗΣΥ για μέλος του - «Τα δύο πρόσωπα δεν έχουν κανένα οικογενειακό ή άλλο δεσμό»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επαρχιακή Γραμματεία Λεμεσού του ΔΗΣΥ σημειώνοντας πως «οφείλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας αλλά και τους πολίτες της Λεμεσού για ένα θέμα που έχει υποπέσει στην αντίληψή μας σχετικά με τους υποψηφίους για τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού».

«Επιβάλλεται να ξεκαθαρίσουμε την παρεξήγηση που αφορά το μέλος μας κ. Ανδρέα Τσουλόφτα (Πρόεδρο του ΕΒΕΛ) και τον υποψήφιο κ. Γιάννη Τσουλόφτα. Τα δύο πρόσωπα δεν έχουν κανένα οικογενειακό ή άλλο δεσμό.

Υπογραμμίζουμε πως για τον Πρόεδρο του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού, ο ΔΗΣΥ Λεμεσού στηρίζει τον Ανεξάρτητο Υποψήφιο κ. Βασίλη Δημητριάδη (τέως Υφυπουργός Ναυτιλίας), ο οποίος μέσα από την εμπειρία του στο Δημόσιο Τομέα, τόσο από θέσεις τεχνοκράτη όσο και από θέση πολιτικής ευθύνης, απέδειξε πως είναι ο καταλληλότερος για να αναλάβει τη διαμόρφωση αυτού του νέου οργανισμού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

«Έχει τεθεί σε εφαρμογή η εκεχειρία – Παρακαλώ μην την παραβιάσετε», ανέφερε ο Τραμπ, σε ανάρτησή του. Το γραφείο του Νετανιάχου επιβεβαίωσε ότι η κατάπαυση του πυρός είναι σε ισχύ. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE